Stefanie gooide sprite over Bas heen? ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Stefanie gooide sprite over Bas heen?

Het spritemysterie.

Als Naomi en Stefanie de koe nog aan het melken zijn in de stal zien we Cees al in de keuken staan. Hij is het een en ander aan het vertellen waar wij nog niks vanaf wisten. ''Die meid is gek'', verklaart Cees. Ze heeft blijkbaar sprite over Bas heen gegooid en hij is blij dat Bas niks terug heeft gedaan. Wat hij wel heeft gedaan is er een melding van maken bij de mensen die 'achter' zitten. Als Cees teveel begint te praten over dit voorval komt er een streamlock.

Dit voorval is gisteren al gebeurd en we hoorden Nicole nog zeggen dat er nooit iemand uit is gestuurd vanwege fysiek geweld. We konden toen alleen nog niet plaatsen waarom ze het daar over had. Het mysterie is dus een soort van opgelost, we weten alleen nog niet waarom en wat er precies tussen Bas en Stefanie is gebeurd. Er gaan ook geruchten rond dat ze hem geslagen/geschopt zou hebben maar hier hebben wij geen beelden van gezien. Bas maakt het overigens goed hoor, hij verheugt zich erg op het bezoek dat hij heeft geregeld. Rond 17:00 komt er iemand over alcoholgebruik/misbruik praten en Bas kan er nu al om lachen met Cees. Tijd om die 'alcoholisten' aan te pakken. :-)

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.