Stefanie en Naomi leveren half werk. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Stefanie en Naomi leveren half werk.

Eliminatiespeculaties.

Goedemorgen, hopelijk zonder zorgen! En als er wel zorgen zijn, dan hoop ik dat ze zo weer verdwenen zijn! Dat rijmt voor geen meter, maar ik kan het niet beter. De hele nacht heeft iedereen als een roosje geslapen. Zodra er weer wat licht in de duisternis kwam buiten kregen we weer mooie buitenbeelden geserveerd van de regie. Zo zien we op foto 2 bewust of onbewust een soort van bokeh effect en op foto 3 wat spinnenwebben in de druppelende regen. Gelukkig zonder spin anders was mijn koffie over mijn schoot gevallen.

Om kwart voor acht lopen Naomi en Stefanie gezamenlijk naar de koeien toe. Omdat de melkmachine stuk is kan Naomi de klus niet meer alleen klaren. De koe moet met de hand gemolken worden en dat is een zware klus. Iets wat oud Utopia bewoners Lindy en Charlotte destijds nog makkelijk konden doen aan het begin van Utopia. Maar ach, de luxe went snel hé. Het doet ons ook denken aan die keren dat Billy 's ochtends de koeien probeerde te verzorgen. Ze deed zo hard haar best, maar het lukte maar niet zoals het moest. Na een afbrander van boer Klaver stopte ze er dan ook mee. Oh, wat denken we toch graag terug aan de eerste maanden van Utopia... Maar goed, we moeten niet teveel afdwalen. ;-) Hoewel Naomi ook veel kritiek te verduren krijgt lijkt zij nog lang niet van plan om te stoppen met de verzorging van de koeien. Het duurt niet lang tot zowel Stefanie als Naomi geen zin meer hebben. Althans, Stefanie heeft geen zin meer en Naomi is misselijk. Met veel gemopper gaan ze stug door met het verzorgen van de koeien. Na een uur in de stal is de klus weer soort van geklaard en lopen de dames terug naar de loods in de hoop dat er koffie is.

Cees is vandaag behoorlijk laat wakker voor zijn doen. Pas om 09:00 's ochtends wandelt hij richting de loods. Of dat betekent dat hij goed of slecht heeft geslapen? Geen idee! Maar het kan maar zo zijn dat Cees zijn laatste uurtjes in Utopia zojuist in zijn gegaan. Volgens de laatste roddels op de livestreams gaat de keus op Cees of Gaby vallen. Maar om het nog spannender te houden laat hij weten nog een derde persoon in gedachte te hebben die weg zou kunnen gaan. Spannend! Rolf ligt al op de bank om hard na te denken terwijl die onder zijn voeten pulkt. Nog een uur of zes in spanning zitten en dan is de wereld de komende twee maanden weer verlost van al deze stress.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.