Stefanie doet de koeien voor Naomi. ~ Utopia Gekte

8/20/2015

Stefanie doet de koeien voor Naomi.

Vroeg opstaan.

Cees ging als laatste naar bed en is als eerste weer wakker. Om kwart over zeven 's ochtends rookt hij een sigaret buiten bij het welness huisje. Het zonnetje laat zich beetje bij beetje steeds meer zien en dat zorgt, gecombineerd met wat sluierwolkjes voor mooie kleuren in de lucht. Geen idee of sluierwolkjes een bestaand woord is, maar je begrijpt misschien wat ik bedoel. :-) Hoe dan ook, tijdens zonsopgang is de lucht vaak net zo mooi als tijdens de zonsondergang. Ook in Utopia. 

Koeien melken.

Zodra Cees weer richting de loods loopt doet hij eerst de buitenverlichting bij het cordwood huis uit. Naomi en Stefanie liggen op dat moment nog altijd in dromenland. Zelfs Gina is nog eerder wakker! Uiteindelijk zien we dat Naomi in bed blijft liggen en Stefanie wel naar het weiland loopt. Naomi heeft teveel pijn, waarschijnlijk van het vele bier tappen en uitdelen gisteravond. Stefanie brengt de zuigers van de werkende melkmachine aan en die vallen er al snel weer af. Het zuigprobleem is nog steeds niet opgelost. Wel zien we de koeien gelukkig een wandeling maken buiten de stal.

Je speelt met mijn privé.

Als Cees een telefoontje pleegt deze ochtend hangt de mevrouw aan de andere kant al snel weer op. ''Dan wens ik u nog een prettige dag verder'', laat ze weten als blijkt dat Cees niet kan voorkomen dat het gesprek word opgenomen. Gina verlaat Utopia ondertussen in verband met een begrafenis.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.