Stefanie: ''De vide moet je verdienen''. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Stefanie: ''De vide moet je verdienen''.

Feitjes op een rijtje.

De vide. Voor Utopia wist bijna niemand wat een vide was, maar inmiddels is het één van de bekendste plekken in de loods. De zolderkamer van Utopia. De crème de la crème. Het paradijs op Aarde. De kers op de taart. Het neusje van de zalm. Als het aan Stefanie ligt moeten de nieuwkomers het dan ook verdienen voordat ze op de vide mogen slapen. Hoe ze dat precies kunnen doen en of Stefanie dat voor het zeggen heeft zijn we nog niet achter gekomen. Gelukkig heeft Stefanie haar plek op de vide blijkbaar wel verdiend al. Vraag ons alleen niet hoe.

Verder gebeurt er deze middag nog weinig bijzonders. Rolf pulkt wat uit zijn neus, Naomi ligt een beetje op bed, we krijgen wat streamlocks van de regie, Gina knijpt wat puisten uit op de rug van Mark, Cees noemt de sfeer in zijn totaliteit goed, er komt een groepje kickboksers langs, Rolf sjouwt met een pallet, Roelie zwiept wat heen en weer met een bezem, Bas voelt zich afgevallen én, niet te vergeten, we genieten van de knappe mannen die aan het kickboksen zijn. Oftewel, gewoon een normale middag in Utopia.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.