(Video) Stefanie barst weer uit in tranen. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

(Video) Stefanie barst weer uit in tranen.

Rob: ''Wat wil je nou?''

Niet alleen de genomineerden zitten in spanning, ook Stefanie barst van de spanning. Hoewel ze zich eigenlijk geen zorgen hoeft te maken, omdat ze niet is genomineerd, zit ze toch met van alles in haar hoofd. En dat komt er nu allemaal uit gepaard met de nodige tranen. Gelukkig is Rob er bij om Stefanie er doorheen te slepen.

De aanleiding van Stefanie haar huilbui is een soort van ruzie met Gabriëlle. Laatstgenoemde riep Stefanie op om eindelijk eens iets te gaan doen in Utopia. ''Pak een keertje uit! Doe iets'', roept ze. En dat komt hard binnen bij Stefanie, die weet dat ze inderdaad iets moet gaan doen. Tussendoor komen de boodschappen binnen. Gabriëlle pakt de sigaretten uit de dozen en Nicole staat er al meteen bij met haviksogen. Boven op de vide barst Stefanie dus in tranen uit en Rob komt er al snel bij.

De genadeklap van Gabriëlle was blijkbaar de laatste druppel die de emmer deed overlopen. Stefanie laat weten haar papa en mama te missen. Ook is ze boos: ''Nu krijg ik te horen dat ik geen flikker uit voer! Flikker toch op'', snikt ze woest. Rob doet zijn best om zijn vriendin te steunen. Naast knuffels heeft hij ook advies: ''Vergeet niet waarvoor je hier gekomen bent''.

Wat dat precies mag inhouden weten wij ook niet. Als het gesprek ten einde is gekomen gaan de twee samen een sigaret roken. Genoeg stof om over na te denken!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.