Standhouder wijst Bjorn op 'Achter gesloten deuren'. ~ Utopia Gekte

8/30/2015

Standhouder wijst Bjorn op 'Achter gesloten deuren'.

Goedemorgen Utopia.

We leven alweer middenin dag 607 van Utopia, maar dat betekent niet dat we niet even terug kunnen gaan naar de afgelopen nacht. In het vorige bericht zijn we dit helemaal vergeten te doen. Oeps! Er is niet veel bijzonders gebeurd dus dat scheelt al een hoop. Er is redelijk wat alcohol genuttigd en met name Gina was behoorlijk aanwezig. Voor de liefhebbers staat er een video onderaan dit bericht.

Dan gaan we nu snel weer verder met het hier en nu. Bjorn ontvangt de standhouders netjes bij de poort en maakt een babbeltje met ze. Zo begint er een vrouw over Achter gesloten deuren. Ze heeft Bjorn daar gisteren nog in zien acteren. ''Daar moest ik nog acteren, hier hoeft dat niet'', laat Bjorn weten. Zo heeft hij zich slim en snel weer uit deze situatie gered. Langzaam maar zeker stromen er steeds meer standhouders het terrein op om hun kraam te vullen met van alles en nog wat. Ook Bas is er al helemaal klaar voor, zo zien we als hij bij BaasBeach staat.

Het eerste kleine akkefietje is al snel een feit als Cees troep begint op te ruimen. Troep van een ander. Van Stefanie om precies te zijn. Zij maakte satésaus en ruimde de troep niet op. Cees besluit om het dan zelf maar te doen in plaats van Stefanie aan te spreken of het te laten liggen. Daar storen andere bewoners zich vervolgens weer aan en zo is de cirkel weer compleet. De volgende fout die Cees maakt is de campinggast aanspreken en vertellen over de irritaties richting andere bewoners. Gelukkig zien de andere bewoners dat dan weer niet... Tussendoor blijft Cees de beenham bereiden en dat ziet er goed uit.

Rob die is niet echt aan het werk, hij heeft liever een gesprek met medium Anita. Zo leren we dat Rob het moeilijk vind om hulp te vragen én dat hij een boek over Utopia moet gaan schrijven.  Buiten dat om is Rob ook nog eens hoog sensitief! Een aantal dames zien werken ook nog niet zo zitten en besluiten om wat te winkelen op de markt en nog maar een keer om te kleden. Nog voordat er geld is verdient is al het geld alweer uitgegeven. Dat schiet lekker op.

Om 11:12 komt de eerste grote groep bezoekers de markt op wandelen en is de markt officieel weer geopend. Het duurt niet lang tot er nog een grote groep door de poort heen komt. Dat gaat een zeer geslaagde dag worden en het weer zit ook nog eens mee!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.