Schuilen voor het onweer. ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Schuilen voor het onweer.

Goedemorgen Utopia.

Hoera, een nieuw bericht op Utopia Gekte! We zijn iets later dan normaal, maar halen alle schade altijd weer in.

Gisteravond laat begon het te onweren boven Utopia en 'de stem' riep iedereen op om daarom naar binnen te komen. Een ideaal moment om gezamenlijk verplicht spelletjes te spelen in de loods. Er is dan ook weinig interessants gebeurd deze nacht. Om 1 uur 's nachts zitten wat bewoners buiten te roken, een half uur nadat Nicole wel heel erg naar nicotine smachtte.

Vanwege de onweer wist ze niet of ze wel of niet kon gaan roken.Na het roken blijft Nicole een flinke tijd doorpraten over allerlei zaken. Zo heeft ze een hele kist vol met beddengoed omdat ze elke zondag een schoon wit beddengoed moet hebben. Zo kan ze de hele dag in alle rust van haar zondag genieten. En als ze 's nachts laat opblijft met haar moeder eten ze standaard twee beschuitjes met leverpastei en een kop chocomelk. De meeste medebewoners zijn alweer binnen als Nicole is uitgepraat, waaronder Ivan.

Tot zover de spannende nacht in Utopia. Hoewel veel bewoners pas laat gingen slapen is er weinig nieuws te melden. Ook onder de dekens is er voor zover wij weten niks gebeurd deze nacht. Geen sappige verhaaltjes deze morgen! wel hebben we goed nieuws in petto voor de dierenvrienden onder ons: Naomi stond om half 7 op om de koeien en kippen weer te verzorgen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.