Rolf vraagt Wim om hulp ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Rolf vraagt Wim om hulp

Van Cees heb je last, van Gaby niet

Rolf is druk bezig met uitvogelen op wie hij moet stemmen. Zo voerde hij al een gesprek met Bjorn, Bas en Gaby. Ook met Ivan en Cees wil hij nog een gesprek voeren, maar Ivan is nog druk bezig met andere dingen en Cees zit nog in de kappersstoel bij Gina. Als Cees eindelijk klaar is, wil Rolf meteen met hem het gesprek aan gaan. Alleen wil Cees eerst nog even een peuk roken. Rolf loopt uiteindelijk maar even naar Wim toe, die op dat moment druk aan het werk is in de werkschuur. ''Gappie, ik heb een vraag. Wat moet ik doen?''. Wim zegt dat hij ook iemand er uit heeft moeten sturen en dat hij toen getwijfeld heeft. Colinda wilde er uit maar hij heeft ook zitten denken om Gaby er uit te sturen. Hij twijfelde vanwege Gaby's inzet. Ze wilde toen alles doen, legt Wim uit. Wim benadrukt dat Gaby toen ook al op de bank zat, en die keer daarvoor ook al.

En Cees, tja. Wim heeft wel al twee keer een aanvaring met hem gehad. 'S ochtends is Cees al aan het zeiken dat je je taak niet gedaan hebt. Rolf zegt zich ook aan Cees te irriteren. Al zou hij hem qua schoonmaak niet willen missen. Cees doet wel veel. Hij ruimt op en zorgt dat alles al netjes is zodra de anderen uit hun bed stappen. Dat is gewoon Cees zijn ding. Rolf's gevoel neigt er naar om Cees nog een kans te geven. Gaby heeft al genoeg kansen gekregen, en ze zit er al acht maanden. Ook heeft ze de meeste stemmen gekregen. Maar aan de andere kant brengt ze wel geld binnen, en van Cees heb je last, en van Gaby niet. Wie Rolf uiteindelijk weg stuurt moeten we dus nog even afwachten. Blijkbaar is hij er toch nog steeds niet helemaal uit.


Tijdens een streamlock valt ons op dat het Utopia bord er af gewaaid is.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.