Rolf voert ook een gesprek met Bas ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Rolf voert ook een gesprek met Bas

Bas wil Baas Beach groter maken

Na het gesprek met Bjorn besluit Rolf ook maar meteen zo'n zelfde soort gesprek met Bas te voeren. Hij zit namelijk ook op de schopstoel. Na twee streamlocks lopen ze samen richting Baas Beach om daar uitgebreid en rustig te kunnen praten. ''Wat is je ding wat je hier nog zou willen doen? Samenwerking is belangrijk voor mij'', vraagt Rolf. Bas zegt Baas Beach groter te willen maken. En daar kan Rolf hem wel mee helpen. Bas wil voor de winter een kas over Baas Beach heen hebben, zodat je het altijd warm hebt daar. En zodat je er ook in de winter mee verder kan. Bas zegt altijd last te hebben van winter depressies, en om dat te verhelpen is er warmte nodig. Vandaar die kas. Rolf geeft aan alle profielen van te voren te hebben bekeken. In het bijzonder natuurlijk die van de vijf genomineerden. Hij zag dat Bas van origine kok is. Waarom doet hij er niks mee. Bas geeft aan er geen zin in te hebben hier. Hier kan je namelijk ook bezig zijn met dingen waar je in de buitenwereld niet mee bezig kan zijn. Bijvoorbeeld de geiten en de kippen. In de buitenwereld heeft Bas niet eens tijd voor een hond.

Rolf laat weten misschien wel met Stefanie te willen gaan samenwerken in de horeca keuken. Misschien dat hij Cees er ook wel bij betrekt. Of met hun allebei tegelijk. Bas laat weten dat Rolf dan eerder een mediator zal zijn dan een kok, aangezien Stefanie en Cees niet met elkaar op kunnen schieten. ''Waarom denk je dat jij op de bank zit?'', vraagt Rolf. ''Omdat mensen zich een figurant voelen in mijn Utopia. Maar ligt dat dan aan mij of aan hun?'', antwoord Bas. Rolf vindt dat een goede vraag. Bas legt uit dat je soms wel het heft in eigen handen moet nemen om dingen snel voor elkaar te krijgen. ''Anders stond dit er nog lang niet''. Bas vindt ook dat er een verschil moet zijn tussen mensen die geld verdienen en mensen die geen geld verdienen. Rolf komt met het idee om 70% van de winst die Bas met Baas Beach verdiend naar de BV te doen, en dan 30% naar Bas zelf om verder te kunnen groeien met Baas Beach. Ook geeft Bas aan dat hij met iedereen wel samen kan werken, behalve met Stefanie.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.