Rolf over Cees: ''Dat gaat hem niet worden''. ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Rolf over Cees: ''Dat gaat hem niet worden''.

(Video!) Een nachtelijk gesprek.

We kondigden in ons vorige bericht al aan dat dit bericht er zou komen. Wij kunnen namelijk in de toekomst kijken en weten altijd wat er in Utopia gebeurt. ;-) Ivan en Cees zaten ver in de nacht nog buiten met elkaar te praten. In eerste instantie gaat het over koetjes en kalfjes. Rolf praat vol passie over gerechten die in zijn hoofd zitten en die hij nog zou willen maken in Utopia. Hij legt precies uit hoe hij een bepaalde amuse kan maken en Ivan valt bijna in slaap. Vervolgens gaat hij nog door over een dessert en een hoofdgerecht. Ivan blijft gapen maar is wel benieuwd naar hoe het smaakt. Precies Ivan, geen woorden maar daden! Tijd voor een krokanter onderwerp Rolf... Gaap, gaap, gaap... Rolf kletst door, Ivan gaapt en gaapt. Gaap, gaap, gaap.. Drie gangen blabla, gaap gaap, geld verdienen, gaap. Ivan mompelt en knikt wat. Rolf praat over exclusief. Blablabla, nog meer vaktermen van Rolf. Hij wilt dat bezoekers een budget geven en dat Rolf daar dan een drie-gangen menu omheen bouwt. Cees komt Rolf en Ivan een geweldige nacht wensen en Rolf wenst hem een nóg geweldigere nacht.

Als Cees eenmaal verdwenen is kletsen de twee heren weer verder. Ivan gaat lachen als het eenmaal loopt, zo laat hij weten. En Rolf vertelt nog maar eens dat hij de horeca wilt oppakken. ''In aanloop naar Utopia wilde ik de horeca oppakken en daar hebben heel veel mensen positief op gereageerd. Ik heb nu al vier aanvragen. Nou ja, dat zegt wel wat. Ik hoop dat het doorzet. Wat ik heel kicken vind is dat er vandaag 2 mensen voor Le Luifel zijn gekomen. 2 groepen. Die vrouw van Dennis zei tegen mij 'tof dat jij hier in zit, top hoe jij met die horeca bezig bent. Er zijn mensen buiten heel positief over dingen die je oppakt'. Okey goed, ik neem het niet met een zak zout maar met een pallet zout. Maar je neemt het wel mee. Anderen waren ook zo blij dat ik er in zit. Mensen staan op, die worden wakker. Dat vind ik positief. Een andere groep van Le Luifel was ook verbaasd toen ze hoorden dat we 3 of 5 gangen koken. Een combinatie van cordwood en een menu met meerdere gangen. Zo krijg je arrangementen. Samenwerkingen opzoeken. Alleen met Cees gaat het hem niet worden, echt niet. Zo jammer. Ik heb hem vier kansen gegeven om met mij en Stefanie om tafel te zitten en Cees laat het afweten. Nee ik moet even roken, dit doen. Nou staat Stefanie er voor open en dan loop je weg haha, ja sorry. Niet handig. Niet handig. Of denk jij er ander over'', vraagt Rolf zich af.

Ivan: ''Om heel eerlijk te zijn. Ben ik niet echt bezig met de onderlinge strijden tussen de mensen die net binnen zijn, waaronder een Cees. Die nog heel erg zijn draai moet vinden. Stefanie die nu steeds meer haar plaats begint te vinden. En jij moet ook nog je plek vinden en dat is een beetje aftasten en kijken hoe alles werkt. Ik laat het gewoon op zijn beloop. Dat moet ook. Ik kan er een mening over hebben maar...''

Rolf: ''Op het moment dat er onderlinge strijd is tussen Stefanie en Cees. Met name door Stefanie. Maar als ik die twee dan naar elkaar kan trekken door een samenwerking aan te gaan en zij staat er voor open. Dan moet hij daar gebruik van maken. Maar dat doet hij niet. Dat snap ik dan niet'', legt Rolf uit. Ivan benadrukt dat Cees moeilijk kan luisteren naar anderen en dat hij moeite heeft met dingen aannemen van anderen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.