Rolf neemt Bjorn even apart voor een gesprek ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Rolf neemt Bjorn even apart voor een gesprek

Gesprekken met de genomineerden

Rolf moet gaan kiezen wie van de vijf genomineerden hij vandaag naar huis gaat sturen. Hoog tijd dus om nog even wat één op één gesprekjes te voeren met die vijf personen. Bjorn is de eerste genomineerde die om 11:45 even apart genomen wordt door Rolf. Samen lopen ze naar de kas om daar in alle rust te kunnen praten. Vervolgens begint Rolf allemaal kritische vragen te stellen. Zo vraagt hij aan Bjorn wat ze samen kunnen doen als Bjorn mag blijven. Ook wil Rolf weten of Bjorn altijd alles alleen wil doen. Maar Rolf laat naast het stellen van vragen ook weten dat Bjorn met de party wel iets moois neergezet heeft. Bjorn zegt dat Rolf's hulp welkom is. En hij vraagt zichzelf hardop af hoe het komt dat Mark en Benjamin met een Oktoberfest bezig zijn. Zij zijn niet van de evenementen. Ook laat Bjorn weten dat er een negatieve vibe richting hem is. Maar dat ziet Rolf niet.

Als Rolf en Bjorn nog maar net in gesprek zijn, komt ook Bas de kas in lopen. Hij komt bij de kuikens kijken en beseft zich niet dat hij komt storen tijdens een gesprek. Hierdoor eindigt het gesprek tussen Bjorn en Rolf al snel. Rolf vraagt Bjorn of hij even alleen met Bas kan praten, waarna Bjorn de kas weer verlaat. Tijd om met Bas zo'n zelfde gesprek te voeren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.