''Anders zit je straks met een tweede Tineke hier'' ~ Utopia Gekte

8/25/2015

''Anders zit je straks met een tweede Tineke hier''

Rolf moet kiezen. Stefanie of Cees?

Er is weer flink wat drama gaande deze middag in Utopia. Of nou Stefanie of Cees de schuldige is maakt niet meer uit. Maar het is inmiddels wel duidelijk dat die twee niet samen kunnen werken. Stefanie besluit om de keuze aan Rolf over te laten. ''Of je doet het met mij, of je doet het met hem. Maar ik ga niet met hem samenwerken'', zou Stefanie gezegd hebben. ''Wat moet ik nou?'', vraagt Rolf aan Mark. Rolf weet het zelf namelijk ook even niet meer. Mark vindt de keuze heel simpel. ''Met Cees''. Volgens Mark moet Stefanie zich op één ding focussen. Maar Rolf zegt niet samen te kunnen werken met Cees. ''Dat gaat niet goed komen''. Mark is van mening dat ze Cees er gewoon op aan moeten spreken. Volgens Rolf heeft Stefanie horeca kennis. Affiniteit. En het is haar dingetje. Ondanks dat Rolf daar gelijk in heeft wijst Mark hem ook op een ander punt. ''Ze is er al vier maanden. Hoeveel eters heeft ze gehad. Dat zegt toch genoeg''. Maar volgens Rolf komt dat ook omdat ze het alleen doet. ''Vanessa deed het nog beter'', laat Mark weten.

Mark is van mening dat Stefanie vrij weinig doet. Maar Rolf houdt er ook rekening mee dat als hij voor een samenwerking met Cees kiest, en Cees uiteindelijk weg gaat. Dat hij dan niet meer bij Stefanie aan kan komen. ''Als je er van uit gaat dat Cees weg gaat, zou ik met Stefanie gaan werken. Maar wat zegt je gevoel?'', vraagt Mark. Rolf zegt het niet zomaar van Stefanie af te kunnen pakken. En Stefanie weet ook wat Rolf bedoeld als hij iets zegt, maar bij Cees moet hij het twintig keer uitleggen en dan begrijpt hij het nog niet. Hij doet toch wel zijn eigen ding. Bij binnenkomst van de gasten zou Cees bijvoorbeeld al met yoghurt aan komen lopen. Rolf besluit er een nachtje over te gaan slapen. ''Je zit in een lastig pakket. Ik heb met je te doen. Ik zou niet kunnen kiezen'', laat Mark weten.

Terwijl Rolf er over na gaat denken, is Cees binnen in de loods weer aan het zeuren over een ander vast probleem. Het gebrek aan fruit. Er zijn nog een paar rotte peren. En iedereen wacht tot iemand die op gaat eten, maar volgens Cees gaat niemand die meer eten. Buiten zien we Mark en Rob met elkaar in gesprek. De twee heren willen samen met Cees gaan praten. Maar niet op een aanvallende manier. Ze willen niet dat hij gaat klappen. ''Anders zit je straks met een tweede Tineke hier'', laat Rob weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.