Rolf kletst liever dan dat hij werkt ~ Utopia Gekte

8/30/2015

Rolf kletst liever dan dat hij werkt

Mensen komen niet opdagen na afspraak

Normaal is er tijdens de maandelijkse Utopia markt weinig te melden, maar dit keer gebeurd er van alles achter elkaar door. Tineke's date is weer gesignaleerd en Gina had reserveringen in de kapsalon. Helaas zijn die mensen vervolgens niet meer op komen dagen. Hierdoor heeft ze andere mensen weg gestuurd en heeft ze om kwart voor vier dus even geen klanten. Rolf pakt vandaag niet echt door. Zo zien we dat hoe rustig het ook bij de bar is, hij geholpen moet worden door een bezoeker. Gina heeft ondertussen gelukkig weer een klantje. Ook komt er toch iemand terug die geföhnd zou worden, maar dat kan niet meer omdat Gina geen stroom meer heeft. Als Gina stroom pakt slaan bij een ander de stoppen door. Net moest een bezoeker Rolf nog helpen achter de bar, en om 15:54 heeft Rolf de bar zelfs onbemand achter gelaten. Rolf staat namelijk te kletsen met bezoekers.

Gelukkig heeft Ivan het snel door. Hij besluit om Rolf zijn taak achter de bar over te nemen. Dan kan Rolf gaan roken, kletsen, of wat hij dan ook wil doen. Wel meld Rolf nog snel dat de Fanta bijna op is, en het koolzuur is al op. Om half vijf zien we Rolf en Cees samen met bezoekers relaxen in de shisha lounge. Cees besluit daar nog maar eens tegen bezoekers te roddelen over zijn mede bewoners. Zo vertelt hij dat Ivan helemaal uit zijn dak zou zijn gegaan tegen hem. De karikatuur tekenaar heeft het ondertussen erg druk, niet met het tekenen van bezoekers, maar met het tekenen van Utopianen. Eerst neemt Naomi plek in de stoel bij de tekenaar, en even later zien we ook Gina en Stefanie bij de karikatuur tekenaar zitten. Ook andere bewoners staan nog te wachten om getekend te worden.


Gina getekend door de karikatuur tekenaar.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.