Rolf: ''Kan mij het verrotten als je dood gemaakt word''. ~ Utopia Gekte

8/26/2015

Rolf: ''Kan mij het verrotten als je dood gemaakt word''.

Post voor Stefanie en Wim.

Nadat Cees wakker is geworden en Naomi heel kort de koetjes heeft gedaan... Zien we Rolf ook weer wandelen. Hij loopt al snel de loods uit om zich een weg naar de kas te banen. Eenmaal in de kas begint hij al meteen te vloeken en te tieren, met name op de kippen. ''Klote beesten, rot op. Kan mij het verrotten als je dood gemaakt word'', laat hij weten terwijl hij de dieren de kas uit jaagt. Uiteindelijk zitten de dieren nog steeds in de kas gelukkig want er zit een roofvogel buiten die wel een hapje lust. Rolf neemt een kijkje bij zijn zaadjes en lijkt niet vrolijk te zijn... Gelukkig verstaan de diertjes geen Nederlands denken wij dan maar. :-) Hij gaat nog even vrolijk door met de diertjes uitschelden voor 'lul'.

Als de drie dames Naomi, Gina en Gabriëlle wakker worden beginnen ze al direct over Cees te ventileren. Gabriëlle heeft sowieso al geen zin om bij het centraal over Cees aanwezig te zijn straks. Naomi vraagt zich al snel of Cees wel zonder overleg weer gewoon in dat cordwood huis mag slapen. Haar plan is om straks een zonnebril op te zetten zodat ze kan slapen tijdens het centraal. Een 'goeie goeie' idee volgens Gina.

Gelukkig gebeuren er deze ochtend ook positieve dingen in Utopia. Wim heeft namelijk post ontvangen in alle vroegte. Na een sigaretje neemt hij zijn stapel post mee naar binnen om het daar in alle rust door te lezen. Niet veel later zien we dat ook Stefanie post heeft ontvangen. Wim zien we vooral lachen en Stefanie leest voor dat ze meer op haar taalgebruik moet letten en niet met boodschappen moet gooien. Gabriëlle en Benjamin zien we ondertussen de chaos in de keuken opruimen. Cees doet dit namelijk niet, hij leest rustig wat op de bank.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.