''Rolf is zo arrogant als de koningin.'' ~ Utopia Gekte

8/26/2015

''Rolf is zo arrogant als de koningin.''

Een vrolijke ochtend... Not.

Het is nog geen 10 uur 's ochtends geweest of er is al weer een hoop te beleven in huize Utopia. De gemoederen lijken vandaag hoog op te gaan lopen, vooral tijdens het centraal rondom Cees dat straks gaat beginnen. Laatstgenoemde heeft vandaag afscheid genomen van de keuken voor onbepaalde tijd. Het was een enorme bende in de keuken toen hij vanochtend wakker werd en dat leek de laatste druppel te zijn.

Momenteel zijn Gabriƫlle en Benjamin de keuken al aan het poetsen. Of in ieder geval de afwas aan het wegwerken. Daarvoor besloot Cees echter al om de keuken vandaag niet te doen. Tegen Mark, die al achter de laptop zat, uitte Cees zijn ongenoegen over medebewoner Rolf: ''Ik ga niet onder een chef werken. Kom zeg, arrogantje. Aardige jongen, maar hij is zo arrogant als de koningin''.

Rolf liet eerder weten dat ze hem chef moeten noemen. Cees trapt daar overduidelijk niet in, hij is geen fanatiek voorstander van een hiƫrarchie... Gaat dit puntje ook nog besproken worden straks? En voor wie nog een lang gesprek tussen Cees, Rolf en Stefanie van gisteravond wil zien. Hier de video:0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.