Rolf is een gigantische praatjesmaker, maar ook Roelie valt tegen ~ Utopia Gekte

8/15/2015

Rolf is een gigantische praatjesmaker, maar ook Roelie valt tegen

''Arrogant als de pest, respect nul''.

We schreven net al twee keer over een gesprek tussen Bas en Bjorn. Inmiddels is ook Cees er bij gekomen. Het gesprek gaat dus weer ''vrolijk'' verder. ''Weet jij al wie je er in wil houden?'', vraagt Bas nieuwsgierig aan Cees. Cees denkt het wel. Roelie valt hem vandaag weer een beetje tegen. Ze is alleen maar een beetje op de bank aan het hangen. ''Dat doen we allemaal weleens'', verdedigt Bjorn haar. Maar Cees wijst er op dat ze net binnen is. En dan moet je dat dus niet doen. Bjorn denkt dat het een close call wordt. Maar Bas denkt juist weer van niet. Cees denkt dat Roelie wel goed in de groep zou liggen. Bas denkt dat de meesten nu weer voor Rolf gaan, maar Cees denkt er anders over en denkt juist dat de meesten voor Roelie zullen kiezen. Hij sprak net nog met Benjamin, en die gaat ook voor Roelie. ''Ja die spreekt met zijn pik en heeft een kater'', laat Bas weten.

Cees laat weten Rolf een ''blabla'' mannetje te vinden. Hij prikt er zo doorheen. Hij heeft een gesprek met hem gehad. ''Hij viel door de mand, dat wil je niet weten. Met zijn marketing dit, marketing dat. Het is een gigantische praatjesmaker, vindt zichzelf gaaf jonge. Wow''. Volgens Cees is Rolf arrogant als de pest, en heeft hij nul respect. ''Kijk wat voor opmerkingen hij maakt naar mij toe. Van de ratten. Vanochtend ook al een paar keer. 'is de leeftijd hé'. Dan denk ik hallo snotneus'', klaagt Cees fanatiek verder. Als mens zou Cees voor Roelie gaan. Maar dat is ook een feestbeest en daar hebben ze er zat van. Maar dat is Rolf ook weer wel. Volgens Cees ging Rolf vannacht ook met een dronken harses naar bed. ''Komt hij beneden, 'heb je paracetamol voor me''. En je kan Cees dan niet wijs maken dat hij geen kater heeft.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.