Rolf gaat niet vreemd in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Rolf gaat niet vreemd in Utopia.

Koffiemachine aanschaffen.

Gabriëlle, Rolf, Naomi, Wim en Stefanie zitten gezellig buiten in het zonnetje aan de picknicktafel. Het is nog even rustig in Utopia want de prinsessenmiddag gaat straks pas van start. In eerste instantie gaat het over films en praat Naomi enthousiast over hoe gaaf ze films als die van Rambo vindt. ''Alles met veel boem is geweldig'', legt ze uit.

Later gaat het over naar een iets serieuzere toon wanneer Gabriëlle interesse toont in Rolf. Zo heeft hij een relatie alleen weet Gabriëlle nog niet hoe serieus dat is. Rolf legt uit dat ze sinds april dit jaar samen zijn en hij op het laatste moment bijna had afgezegd om mee te doen aan Utopia. Zijn vriendin verklaarde hem voor gek en vond dat hij moest gaan. Ze kan toch naar hem kijken én ze mag nog twee keer op bezoek komen dit jaar. Als Gabriëlle vraagt of Rolf vreemd zou gaan zegt hij direct stellig 'nee'. Dat heeft hij haar beloofd en dat zal hij ook nooit doen.

Binnen in de loods zijn er hele andere dingen gaande. Zo staat Mark alweer in de keuken van Cees zijn handen nat te maken. Hij is druk bezig met de afwas! Cees heeft daardoor genoeg tijd voor andere dingen en hij pleegt daarom telefoontjes. Een van de telefoontjes is voor een koffiemachine in Utopia, het liefst met de mogelijkheid om ook cup-a-soup en chocomelk te kunnen zetten. Hij legt uit dat Utopia een bedrijf is met 15 personeelsleden en dat er veel bezoek over de vloer komt. Eventueel zouden ze ook koffie kunnen schenken tijdens evenementen als er een grote machine komt. De man aan de andere kant gaat een mail sturen met meer informatie. Eerst moeten ze alles inventariseren.

In de keuken vraagt Ivan zich af waarom Mark de keuken moet doen. Hij legt uit dat hij heeft verloren met dobbelen en dit nu als taak heeft gekregen. Ook de Luifel moet hij nog gaan doen vandaag. Dat gezegd hebbende pakt Mark de was om het vervolgens buiten op te hangen. Hij lijkt zijn nieuwe rol nog leuk te vinden ook.

 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.