Rolf en Roelie in Utopia! ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Rolf en Roelie in Utopia!

Hallo visumhouders.

Rolf en Roelie zijn de nieuwe inwoners van Utopia! Precies om 12:00 kwamen ze de poort door lopen met hun kist en de komende dagen mogen ze zichzelf bewijzen. Eén van de twee moet binnenkort alweer naar huis namelijk. En degene die mag blijven moet een dag later één van de vijf genomineerden naar huis sturen.

Veel bewoners zaten al enige tijd te wachten bij de poort op de nieuwe bewoners van Utopia. Benjamin zag uiteindelijk de kisten achter de poort staan en wist te vertellen dat ze nu kennis maken en elk moment naar binnen kunnen komen. En daar kwamen ze dan, onthaald door een aantal Utopianen! Ze lopen meteen met zijn allen naar binnen voor een voorstelrondje.

''Rolf, 28 jaar, zelfstandig ondernemer tot vandaag in de sales en marketing. Ik ondersteun bedrijven die er niet uitkomen of weten hoe ze de omzet kunnen halen die eruit te halen is. Dat is ook een van de doelen die ik hier heb. Ook heb ik een horeca achtergrond. Daar wil ik mij ook mee bezig houden. Volgens mij kan die keuken zichzelf nog wel terug verdienen en de producten moeten uit de moestuin komen. Ik wil kijken of we zelfvoorzienend kunnen worden ondanks de winter die er aan komt. Dat zijn drie dingen die ik graag zou willen doen hier''.

Roelie is 25 jaar en komt uit Dordrecht. Ze woont samen met een vriendin en een kat. Ze legt meteen uit dat ze een melanoom heeft gehad en nu een kleurtje heeft dankzij spray tan en niet van de zonnebank. Ze wilt een spray tan salon beginnen en canvas tassen verkopen. Daar wilt ze Gaby's tekeningen op laten drukken. Dat ze nu in Utopia zit is een uit de hand gelopen grap. Ze keek altijd wel naar Utopia en vulde op een gegeven moment voor de lol het formulier in om bewoner te worden. Toch verstuurd, gebeld en toen bloedfanatiek geworden. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.