Roelie's gevoel zegt dat Rolf een hoog blabla gehalte heeft ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Roelie's gevoel zegt dat Rolf een hoog blabla gehalte heeft

Benjamin ondervraagt Roelie

Deze middag om tien voor twee wilde Roelie wat doen, maar aangezien ze zelf niet zo goed weet wat ze kan doen, vraagt ze aan Mark om een taak. Mark is op dat moment druk bezig met friet voorbakken, en moet daarna ook de B&B nog in orde maken voor de gasten. Eigenlijk heeft hij vandaag ook nog de douches en toiletten als schoonmaak taak. Dus als Roelie iets wil doen, kan ze dat laatste wel voor hem doen. Roelie weigert natuurlijk niet en zegt meteen aan de slag te gaan. Vervolgens loopt ze naar Stefanie toe met de vraag of ze handschoentjes uit de tattoo shop kan gebruiken. Stefanie zegt dat dat niet de bedoeling is, dus moet Roelie zonder handschoentjes aan de slag. ''Iell'', laat ze weten.

Als Roelie net begonnen is stapt Benjamin op haar af. Hij vraagt haar waarom hij op haar zou moeten stemmen. Roelie geeft aan het gevoel te hebben dat ze wel goed in de groep ligt. En ze heeft leuke ideeën om geld te verdienen, waar ze maar een kleine investering voor nodig heeft. ''En ik ben gewoon gezellig'', voegt ze er aan toe. Benjamin vraagt wat Roelie heeft wat Rolf niet heeft. Roelie's gevoel zegt dat Rolf een hoog blabla gehalte heeft. Ze heeft ook niet het idee dat hij iets toevoegt. De akker waren ze toch al mee bezig, en koken kan iedereen. Daar wordt al voor gezorgd. Ze denkt ook dat zij zelf nieuwere en concretere ideeën heeft. Ook dingen die volgende week al kunnen gebeuren, waar ze dus al snel geld mee kunnen verdienen. En Rolf zijn ideeën zullen langer duren voor ze geld op gaan leveren. Verder heeft Roelie ook een maatschappelijk aspect. Ze kan met goede doelen aan het werk, met een persoonlijk verhaal. Daarbij lijkt Roelie al te denken dat Benjamin voor haar gaat kiezen. Maar of dat echt zo is zal ze af moeten wachten. Uiteindelijk loopt Benjamin weer weg en moet Roelie toch echt aan de slag met de toiletten. Een rot klusje, maar ze doet het wel.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.