Roelie is nu gestopt met roken. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Roelie is nu gestopt met roken.

Uitdaging van Ivan.

Roelie en Rolf zijn de twee visumhouders die in ieder geval tijdelijk in Utopia mogen verblijven. Zij hebben de meeste positieve stemmen gekregen en Michaël is het dus niet gelukt om mogelijk inwoner van Utopia te worden. Tijdens het voorstellen liet Roelie weten bij deze te zijn gestopt met roken. De groep barstte daarop meteen in lachen uit want zij is niet de eerste die dat heeft gezegd. En ze twijfelen duidelijk allemaal aan de vraag of het Roelie gaat lukken om te stoppen. Waar Roelie wel mee is gestopt is onder de zonnebank duiken. Dit omdat zij een melanoom heeft gehad. Ze heeft huidkanker overwonnen en gebruikt nu alleen nog maar spray tan. Des te beter zou het zijn als ze ook het roken achter zich weet te laten, hoe onmogelijk dat vaak ook lijkt. Vooral in een groep met zoveel rokers...

Ivan heeft al direct een uitdaging voor zowel Roelie als Rolf. Een uitdaging die op het eerste gezicht niet helemaal eerlijk lijkt gezien de achtergrond in marketing die Rolf bezit. De uitdaging luidt als volgt: Promotionele activiteiten voor de kroegennacht bedenken. Er zijn pas weinig kaarten verkocht voor dat evenement, ondanks dat de bewoners een promotionele mail uit hebben gestuurd naar hun mailbestand én de landelijke aandacht die ze krijgen dankzij Utopia.

Beide bewoners worden onderworpen aan een kruisverhoor. Wij van Utopia Gekte kijken maar gewoon even de kat uit de boom. Uit ervaring weten wij dat plannen, normen én waarden van nieuwkomers vaak veranderen tijdens hun verblijf. Met Rolf lijkt het sowieso alle kanten op te kunnen gaan. Aan de ene kant zien we hem Utopia mogelijk veranderen in een attractiepark dat bakken met geld verdient, en aan de andere kant geeft hij zelf ook al toe dat hij graag rookt en zuipt. En hij rookt alleen als hij drinkt. En dat is 's avonds. Wat is jouw eerste indruk van Rolf en Roelie?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.