Roelie heeft Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Roelie heeft Utopia verlaten.

Einde Utopia voor Roelie.

Uit ons liveblog is al snel gebleken dat Rolf in Utopia mag blijven. Hij kreeg 12 van de 14 stemmen en is daarmee Utopiaan geworden. Dat betekent voor Roelie dat zij het onderspit delft en Utopia nu moet verlaten. Na een kort bedankje en vele knuffels pakt ze haar spullen in. De hele groep loopt met haar mee naar de poort. Wie had dat gedacht? Van 's nachts batsen met Benjamin in een dronken stemming, naar met je kist Utopia verlaten op weg naar een nieuwe bestemming.

Het korte avontuur in Utopia kwam Roelie op veel kritiek te staan. Binnen de poorten heeft ze daar weinig tot niets van gemerkt en ze gaat dan ook de poort uit met een grote glimlach op haar gezicht. Na lang zwaaien en doei zeggen is Roelie echt weg. Een laatste knuffel van Benjamin aan de poort en daarna is Roelie niet meer te zien. Benjamin zal weer een nieuwe vlam moeten vinden. Wie weet gaat Utopia bewoner nummer 15 binnenkort nog eens naar binnen wandelen!

Dat is wel het laatste waar Gaby zich mee bezig houdt. Zij is momenteel namelijk in tranen. Daarover zo meteen meer in een nieuw bericht op Utopia Gekte. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.