Rob ontvangt zijn familie in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/20/2015

Rob ontvangt zijn familie in Utopia.

Kletsen met wijn en een rondleiding.

Rob lijkt zeer ontspannen te wachten op zijn eerste familiebezoek in Utopia. Naar eigen zeggen is hij zelfs totaal niet zenuwachtig voor hun komst. Niet veel later komt de familie door de poort wandelen en worden er veel knuffels uitgedeeld. We zien onder andere Rob zijn zus, vader en broer. Hoog tijd om aan de tafel in het zonnetje te zitten, want voor je het weet moet het bezoek alweer naar huis. De flessen wijn worden geopend en de glazen worden rijkelijk gevuld. Een goed begin van een ontspannend bezoekje.

Rob vertelt trots wat hij allemaal doet in Utopia, bijvoorbeeld het bezig houden met evenementen en barbecues organiseren. Langzaam maar zeker schuiven er steeds meer Utopianen aan bij het gezelschap, waaronder Mark, Cees en Stefanie.

Cadeaus ontbreken gelukkig ook niet. Zo heeft Rob bijvoorbeeld gloednieuwe sneakers gekregen. Iets anders dat niet mag ontbreken is een rondleiding van Rob. Maar eerst een sigaret natuurlijk, samen met Roel en Dido. (Zie foto) Die twee geven aan zich kapot te lachen om Rob en Dido is ook nog eens trots op Rob. Niks anders dan lieve woorden voor Rob, dat voelt vast goed. ''Je moet gewoon zoveel lol maken als je kan'', legt Rob zelf uit.

Eenmaal terug aan de picknicktafel zien we dat verschillende familieleden een praatje maken met verschillende Utopianen. Zo is de vader van Rob bijvoorbeeld in gesprek met Ivan. Rob legt uit wat ze wel en niet mogen doen op het internet. Hij heeft zichzelf naar eigen zeggen nog nooit opgezocht via Google. Ook laat hij weten dat sommige bewoners het gewoon in hun post krijgen. Er volgt een streamlock omdat Rob niet over dit soort dingen mag praten.

Enfin, tijd voor een rondleiding want het bezoek is alweer een uur aanwezig. Samen met Rob lopen ze de loods door van de slaapkamers tot de vide. Ook de fotostudio, wellness en akker worden niet overgeslagen. Last but not least is het weiland aan de beurt en de stal. Op dit moment zit de helft van het drie uur durende bezoek er alweer op en verloopt alles gemoedelijk en leuk. Herken jij Roel en Dido trouwens ergens van? Gokjes mogen in de reacties. :-) Of bekijk de onderstaande video:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.