Rob en Stefanie doen het weer. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Rob en Stefanie doen het weer.

En nog meer romantiek!

Wanneer spreek je van een relatie en wanneer niet? Normaal gesproken zou je het volgende daarop zeggen, of iets in die trant: Het samen leuk hebben, van elkaar houden, elkaar kussen en de liefde bedrijven. Dat is precies wat Rob en Stefanie ook doen, al weten we niet zeker of Rob het gezelschap van Stefanie om zich heen wel de hele dag zo gezellig vind. Enfin, vannacht hebben de twee nieuwste tortelduifjes wederom de liefde bedreven in Utopia.

Hebben zij nou een relatie? Zijn het 'friends with benefits'? Is het puur en alleen geilheid? Kunnen ze niet zonder de armen van een ander om zich heen in slaap vallen? Was het een one-night-stand? Dat laatste kan sowieso al niet meer want het is inmiddels minimaal de tweede keer dat ze elkaar gedaan hebben onder de dekens. Wat het ook is, ze hebben nog minimaal twee maanden om uit te vogelen wat en hoeveel ze voor elkaar voelen. Beide zijn per slot van rekening niet genomineerd dus geheel zorgvrij!

Twee andere tortelduifjes, waarvan je toch wel had kunnen verwachten dat minimaal één daarvan genomineerd zou zijn, zijn Mark en Gina. Hoewel ze beide in een ander bed hebben geslapen vannacht hebben ook zij het wederom erg knus gehad. Intens knuffelen lijkt de juiste benaming voor wat zij hebben gedaan. En om het helemaal af te maken kreeg Gina nog een uitgebreide massage van Mark voordat ze werd ingestopt onder de dekens.

Al met al lijkt de liefde in Utopia weer volop op te bloeien. Maakt jou dat vrolijk of kan je het niet meer aanzien?

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.