Rob doet kortaf tegen Stefanie. ~ Utopia Gekte

8/23/2015

Rob doet kortaf tegen Stefanie.

Rob: ''Het boeit me niet''.


Na de romance tussen Benjamin en een bezoekster is er nog meer gebeurd in Utopia. Zo probeerde Stefanie om een goed gesprek aan te gaan met Rob. Erg veel zin heeft Rob er niet in omdat hij boos is op Stefanie. Toch laat hij het een en ander weten zonder weg te lopen. Hij beschuldigd haar van het verstoren van het feestje eerder op de avond. ''Voordat jij met haar sprak was er een hele andere energie. We zitten nu eenmaal in dit kutprogramma. Slaap lekker jongen'', moppert hij tegen Stefanie. Rob denkt dat het de schuld van Stefanie is dat de dame niks met Rob wilde. Stefanie ontkent dit en had er geen moeite mee.

Een kort gesprek dus waar Stefanie het maar mee moet doen. Niet veel later lag iedereen in bed en was het weer rustig in Utopia. Inmiddels is dag 600 van Utopia aangebroken en zien we Mark en Gina al buiten zitten samen met 2 gasten die bleven overnachten. Ze zijn al voorzien van een kopje koffie en het viertal heeft een gezellig en leuk gesprek met elkaar. Er is nog niemand gesignaleerd om de koeien te verzorgen terwijl het al 08:18 is. Correctie! We moeten natuurlijk wel even van stream wisselen voordat we die conclusie trekken. We zien en horen bas zwoegen in het weiland. Met veel pijn, moeite en hijgen doet hij zijn best om een volle kruiwagen mest te legen in de container. De koetjes worden dus wel goed verzorgd deze ochtend, gelukkig maar! Ook de geitjes huppelen vrolijk rond bij de stal.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.