Regie neemt bewoners in bescherming. ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Regie neemt bewoners in bescherming.

Weerwolven in de nacht.

Een goedemorgen op deze zonnige zaterdag. De temperaturen lopen vandaag weer hoog op met zonnestraaltjes door het hele land. Of er ook 14 zonnestraaltjes in Utopia rondlopen vandaag is nog de vraag. Daar gaan we later achter komen, eerst terug naar de avond en nacht. Altijd spannend om te weten wat er nou weer is gebeurd in Utopia.

Om te beginnen hebben de bewoners weer oer-Hollands super gezellig het spelletje weerwolven gespeeld in de woonkamer. Dit keer samen met de bezoekers dus die hebben de avond van hun leven gehad. Er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat ze hebben geweerwolfd met Utopianen! Rolf doet tussendoor nog een beetje stout. Hij liet namelijk aan Gabriëlle weten dat hij foto's heeft gezien van zijn meisje, broer en vader. Waar precies is niet duidelijk, maar Gabriëlle zegt al snel dat hij zoiets niet mag zeggen en er komt een streamlock. Spanneeeeend! Wie trouwens een uitleg wil lezen over het spel weerwolven kan hier klikken, wie weet is het wat voor op de camping of tijdens een familieavondje.

Een ander dingetje gaat over Giorgio. Rolf en Naomi hadden namelijk een gesprekje over hem. Naomi liet doorschemeren dat Giorgio gewoon zijn gang mag gaan in de buitenwereld. Ze wilt niet meer dat haar hele wereld om één persoon draait.

Zodra Cees en Ivan een goed gesprek hebben met elkaar krijgen we weer enkele streamlocks te verduren. Met name als het gesprek te persoonlijk begint te worden. Zo hoopte Ivan dat de dochters van Cees nog een keer bijdraaien en de regie wisselde over naar andere bewoners. Na Utopia zou Cees wel een Bed & Breakfast willen beginnen, hij woont er mooi voor laat hij weten. Ook in Utopia zou hij zich er wel meer mee willen bemoeien. Als Ivan over zijn verleden praat komt er weer een streamlock. Het lijkt wel alsof we helemaal geen persoonlijke dingen meer mogen horen en de bewoners nog meer in bescherming worden genomen dan normaal het geval was. Elke keer als iemand teveel praat over persoonlijke dingen komt er een streamlock.

Rolf begint ook steeds meer van zich te laten horen, wellicht met behulp van al dat bier. Hij denkt dat Cees nog veel dingen zou kunnen leren van Ivan. Hij heeft rond half 2 's nachts een lang en uitgebreid gesprek gehad met Ivan waar we zo uitgebreid op terug komen in een nieuw bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.