Problemen! De stroom ligt er uit in Utopia ~ Utopia Gekte

8/30/2015

Problemen! De stroom ligt er uit in Utopia

En stream storingen voor de streamer

De markt is nog steeds volop gaande. En Cees kan bijna voor zichzelf aan de slag gaan. Trots vertelt hij tijdens de rondleiding dat hij gisteren nog een stroopwafelscheptaart gemaakt heeft. Maar de reactie die hij er op krijgt, is vast niet de reactie die Cees gehoopt had. ''Die stroopwafels kennen we nu wel, we komen voor Utopia'', reageert een bezoeker. Ondanks dat Cees over het algemeen netjes blijft tijdens de rondleidingen, kan hij het toch niet laten om over mede bewoners te ventileren. Terwijl hij druk aan het ventileren is in de horeca keuken, loopt de helft van zijn klanten het woon gedeelte van de loods in. Gaat daar op de banken zitten, lopen de slaapkamers in, etcetera. Sommige gasten zijn het met Cees eens en praten met hem mee. Cees bedankt ze voor hun steun. Ook Rolf komt om kwart voor twee weer ter sprake in een gesprek tussen Cees en de bezoekers. Gelukkig niet heel lang want Cees kan eindelijk aan de slag met zijn broodjes beenham. Althans dat was de bedoeling, maar de stroom ligt er uit. Bij diverse standhouders valt de stroom er uit, en ook Gina heeft er last van.

Niet alleen in Utopia hebben ze last van storingen, maar ook wij als streamers hebben weer last van foutmeldingen, errors, en streams die niet werken. Na ongeveer tien minuten wachten hebben we weer beeld. ''Mensen doen teveel op een stekker, en dat is het hele probleem'', horen we Wim nog net zeggen voor er al weer een streamlock in gegooid wordt. Dan is de storing over, en krijgen we een streamlock ;)  Gelukkig is de dame die een oogje op Bjorn had ook weer op de markt om muziek te maken. Terwijl de standhouders last hebben van een stroomstoring, kunnen de klanten dus in ieder geval genieten van de live muziek. Nicole is ondertussen druk aan de slag met tatoeages zetten, en Gabriëlle heeft ook genoeg bezoekers aan haar kraam. Meer dan genoeg mensen die interesse hebben in de merchandise en haar shirtjes. Zo verkoopt ze om kwart voor drie weer een ''bel me vriend niet'' shirtje.

Niet veel later heeft Gabriëlle het even gehad met de drukte. Ze is hard toe aan wat te eten. Gelukkig is Benjamin in de buurt die Gabriëlle's taken even over neemt zodat zij even pauze kan nemen. Naomi komt op dat moment net naar de merchandise stand toe met een verzoekje. Er is een jongetje die de hele dag rond loopt met een sling. Naomi vindt het zo lief dat ze het jongetje iets wil geven. Benjamin komt met het idee om een shirtje te geven, maar die heeft het jongetje al. Naomi zou hem ansichtkaarten kunnen geven, of zou hem een keertje langs kunnen laten komen voor een frietje bij Le Luifel en gezelligheid met de Utopianen. Naomi vindt dat een leuk idee, maar pakt ook nog wat ansichtkaarten en een kalender mee.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.