Post voor Benjamin en Gina, en Rolf is klaar met Cees ~ Utopia Gekte

8/31/2015

Post voor Benjamin en Gina, en Rolf is klaar met Cees

Dag 608

Dag 608 van het Utopia avontuur is weer rustig van start gegaan. Het lijkt er op dat Cees ook deze nacht niet goed geslapen heeft. We zagen hem om twee uur 's nachts namelijk even naast zijn bed staan. Niet veel later kroop hij zijn bed weer in, maar niet voor lang. Om kwart over vier zien we Cees namelijk weer naast zijn bed staan om te rekken en te strekken. Vervolgens besluit hij maar weer te gaan slapen. De rest van de nacht heeft Cees voor zover wij weten wel gewoon door kunnen slapen. Naomi zien we om half acht haar bed weer uit komen. Ze loopt naar het bed van Ivan en lijkt hem iets te vragen. Wat ze vraagt kunnen we niet horen omdat er 's nachts en vroeg in de ochtend vaak nog een soundlock is. Nog geen kwartier later is Ivan uit bed en zien we hem naar de koeien gaan. Cees ligt op dat moment nog in bed, maar komt er niet veel later ook weer uit. Hij besluit een wasje te gaan draaien en daarna worden ook de toiletten nog onder handen genomen door Cees. 

Om half tien zien we dat Ivan nog steeds in de stal bezig is. Er is blijkbaar veel te doen deze ochtend. Veel andere bewoners liggen op dat moment nog op bed. Wie wel al wakker is is Mark. Hij besluit om kwart voor tien even bij de brievenbus te gaan kijken en komt terug met een stapel post voor Gina en Benjamin. Beide bewoners beginnen natuurlijk meteen aan het lezen van hun post. Gina boven op bed op de vide, en Benjamin in de lounge achter de loods. Beide inwoners moeten om de inhoud van hun post lachen, dus het zal vast fijne post zijn. Verder lezen de bewoners hun post in stilte en is er dus weinig over te melden. Mark blijft de hele tijd bij Gina, en dat blijkt achteraf niet voor niks te zijn geweest. Er zit namelijk ook een brief voor Mark bij. Cees is ondertussen nog steeds bezig met schoonmaken. Om tien voor tien is de afwas aan de beurt. 

Bas is even later ook uit bed en besluit meteen wat voer voor de dieren te bestellen. Dat is namelijk op. Daarna kruipt hij achter de laptop om daar ongetwijfeld verder te werken. Rond kwart voor elf zien we dat Nicole's tattoo leraren ook weer in Utopia zijn. Dus waarschijnlijk mag ze deze dag ook weer verschillende tatoeages gaan zetten. Langzamerhand zien we steeds meer bewoners door de loods lopen. Rolf heeft het deze ochtend blijkbaar helemaal gehad met Cees, en moppert over hem tegen verschillende mede bewoners. Eerst moet Mark het aanhoren. ''zeiken, zeiken, zeiken, zeiken. Hou dan lekker je pleuris bek dicht achterlijke mongool''. Gina die al vroeg weer van een bak ijs aan het snoepen is, is de volgende die het aan moet horen. ''Hoe kunnen we er voor zorgen dat Cees zijn bek houd?'', vraagt Rolf haar. ''Dicht tapen'', laat Gina weten. Daarna moppert Rolf hardop verder in de horeca keuken. Zo zou er van alles niet goed zijn. Rolf vraagt uiteindelijk aan Wim of hij de randen af wil kitten. Maar dat is blijkbaar anderhalve week geleden al gevraagd. Door Cees.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.