Op de foto met Bjorn tijdens de prinsessendag ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Op de foto met Bjorn tijdens de prinsessendag

Een geslaagde dag

We schreven net al het één en ander over de prinsessendag. Maar er is natuurlijk nog veel meer over te schrijven. Voordat de meisjes arriveerden waren onder andere Naomi en Gabriëlle nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. Zo werden de krukjes nog even snel op de juiste plaats gezet. Om kwart over één kwamen de prinsesjes het terrein op. Naomi ontvangt de dames en heet iedereen van harte welkom. De meiden zullen een drankje krijgen en gaan dan meteen aan de slag met het versieren van cakejes. Als ze daar mee klaar zijn mogen de dames plaats nemen op één van de krukjes. Daar krijgen ze een hele make-over. Benjamin zorgt er voor dat de nagels een mooi kleurtje krijgen. Naomi verzorgt de make-up. En Gina zet de haren in de krul. Benjamin is erg leuk met de prinsesjes. Hij voert gesprekjes met ze. Toont interesse in hun verhaal. Geeft ze complimentjes en is vooral heel lief voor de meisjes.

Als alle meisjes aan de beurt zijn geweest is het tijd voor een echte fotoshoot. Naomi heeft het scherm van te voren opgehangen en ze kunnen dus meteen aan de slag. De prinsesjes individueel op de foto. Samen met hun zusjes. En ook worden er nog wat groepsfoto's gemaakt. Zo zet Naomi de kinderen met de ouders er bij op de foto. En wordt er ook nog een foto gemaakt met de Utopianen erbij. Natuurlijk is het ook leuk voor de prinsesjes om samen met Naomi op de foto te gaan. Dus Stefanie wordt nog even snel omgetoverd tot fotografe, zodat zij de prinsesjes met Naomi op de foto kan zetten. Eén van de prinsesjes wil heel graag met Bjorn op de foto. Dus ook dat wordt nog vlug geregeld. Na de fotoshoot krijgen de dames een frietje en een cadeautje. Maar veel tijd om het rustig op te eten hebben ze helaas niet. Naomi heeft namelijk doorgekregen dat de meiden het terrein weer moeten verlaten. Helaas, het is niet anders. Gelukkig hebben de meiden het goed naar hun zin gehad en was het dus een geslaagde dag. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.