Ook wij mogen voor de sier stemmen. ~ Utopia Gekte

8/10/2015

Ook wij mogen voor de sier stemmen.

Wie nomineer jij?

Maak gebruik van je stemrecht en nomineer de inwoner die in jouw ogen de ideale samenleving meer slecht dan goed doet. De komende 24 uur ligt het lot van de Utopianen dus in jouw handen. Welke inwoner zie jij het liefst de poort uitlopen?

Stem ook via de Utopia-app

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (App Store en Google Play) van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Hoe zit het ook alweer?
  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee. 
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.
Dus waar wacht je nog op? Breng je stem uit!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.