Onderlinge irritaties blijven hoog oplopen. ~ Utopia Gekte

8/27/2015

Onderlinge irritaties blijven hoog oplopen.

Actiedag van Naomi.

Terwijl alle medebewoners van Cees dromen over alle problemen in Utopia rookt hij om 1 uur 's nachts nog een shagje buiten. Zo'n 10 minuten later besluit Cees om ook zijn bed in te duiken en daarmee is het weer rustig op de livestreams. Een kleine 10 minuten later zien we echter de volgende die rookt: Rob. Na de sigaret gaat hij weer naar bed en is het weer rustig op de livestreams. Tot Cees om 2:20 zich weer laat zien om vervolgens weer zijn bed in te duiken. Al met al een rustige nacht in huize Utopia waarin we weinig bijzonders hebben gemist. Tijd om op te staan dus! Naomi zit om 7 uur 's ochtends al met de mobiel in haar handen en vertrekt een kwartiertje later naar de koeien. Pas rond half negen komt er weer een beetje leven in de loods wanneer onder andere Benjamin en Gina opstaan. Ook Cees is wakker en lijkt zich weinig aan te trekken van het hele centraal van gisteren. Het gaat weer over niks anders dan dat de Utopianen zich belachelijk maken tegenover de wereld. Een actie voor straatkinderen houden, maar wel zelf melk weggooien omdat de pan vies is. Dat kan niet. Samen met Ivan en Bas heeft hij een lang gesprek over wat er allemaal fout gaat. Cees geeft nog steeds niet op.

Buiten dit alles om staat er ook nog een actiedag op het punt van beginnen in Utopia. Vandaar dat Naomi niet terug is gegaan naar bed na het melken van de koeien. En waarschijnlijk ook de reden dat ze zich zo vaak heeft omgekleed al deze ochtend. Beetje bij beetje krijgen bewoners uitleg van wat ze moeten doen en Nicole vind het maar slecht voorbereid weer. Naomi doet alles weer op het laatste moment en dat is niet de eerste keer. Bas is ondertussen weer boos op Rolf omdat de kas deur alweer open stond door hem. Het lijkt wel alsof Rolf dit bewust doet.

Voor wie nog Utopia video's van gisteren terug wil kijken kan een stukje door scrollen. Wie meer info wil lezen over de actiedag van Naomi leest nog even vrolijk door. :-)

''DE ACTIEDAG! Deze dag zal plaatsvinden op 27 Augustus. Iedereen is welkom om die dag langs te komen, om een kijkje te nemen op deze speciale actiedag.

Deze dag zal plaatsvinden op 27 Augustus. Iedereen is vanaf 12:00 tot 19:00 welkom om die dag langs te komen, om een kijkje te nemen op deze speciale actiedag.

Iedere Utopiaan krijgt van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds een Mitella om hun rechterarm en zal daarmee de gehele dag door moeten komen. Een dag met heftige pijn ziet er voor mij namelijk ook zo uit. Maar dat is nog niet alles. De Utopianen krijgen ook de challenge om die dag zoveel mogelijk sponsoren te werven door middel van belletjes en mailtjes. Natuurlijk kunt u daar ook aan bijdragen!

Als u die dag langskomt om ons te steunen in dit proces kunt u ons natuurlijk ook helpen door een donatie te doen aan de gouden pot! Uiteraard zal de bar open zijn en kunt u een patatje halen bij Le Luifel! Ook zal ik gewoon de gehele dag foto's maken, dus als u met een van de Utopianen op de foto wilt voor het goede doel is dat ook mogelijk!
De Utopianen zullen die dag ook een hometrainerfiets de gehele dag draaiende moeten houden en een gewicht van 10 tot 10 boven de grond moeten houden. Ook wel symbolisch de ‘lasten’ van spierziekten uitgebeeld op deze manier.
Het zal een uitdagende dag worden!

*de toegangskosten zullen uiteraard ook naar de gouden pot gaan!
al het geld dat opgehaald word zal gedoneerd worden aan de kliniek voor HNA/NA Patiƫnten. ''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.