Om 16:00 komt er een vliegtuig boven Utopia. ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Om 16:00 komt er een vliegtuig boven Utopia.

Ivan mag naar boven kijken.

Om deze dag helemaal compleet te maken moet er natuurlijk een vliegtuigje met tekst boven Utopia rondhanden straks. Het lijkt een traditie te zijn die nog altijd niet is gestopt. Eerder kwamen er al vliegtuigjes boven het terrein cirkelen voor onder andere oud-Utopia bewoner Isabella. En vandaag is Ivan de gelukkige die een eigen vliegtuigje mag bewonderen! Fans hebben geld ingezameld om dit mogelijk te maken. Alleen is er niet genoeg geld opgehaald. Een andere geldschieter, waarschijnlijk uit de kringen van Ivan, heeft daarom het laatste deel bij elkaar geraapt. Op deze manier is het toch nog mogelijk gemaakt dat vanmiddag om 16:00 een vliegtuig voor Ivan verschijnt! Wat de tekst precies gaat worden is nog niet bekend.

Toeval of niet, er komt net een vogel in beeld op de livestreams terwijl wij dit bericht typen. Heel Utopia krijgt spontaan vleugels vandaag. En eigenlijk willen we alleen nog weten wie er mogelijk over het hek vliegt binnenkort. Hoe laat de nominaties plaatsvinden is nog niet bekend. Het kan 12:00 worden, maar het kan ook zo maar 16:00 worden. Op de onderstaande afbeelding zie je alvast wie de publieksstemmen waarschijnlijk gaan krijgen. Dit is gebaseerd op 4000 stemmen via Utopia Gekte. Geluksvogel Ivan lijkt vandaag ook de pechvogel te zijn. Hij is sowieso zeker van een publieksstem.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.