''O daar staat die zeikerd. Ik vind je een enorme zeikerd'' ~ Utopia Gekte

8/30/2015

''O daar staat die zeikerd. Ik vind je een enorme zeikerd''

Ruzies in Utopia land

De markt is al weer afgelopen inmiddels, en de standhouders zijn weer aan het opruimen. ''O daar staat die zeikerd. Ik vind je een enorme zeikerd'', zou een gast tegen Cees gezegd hebben. Gabriëlle adviseert hem om nooit te luisteren naar wat de gasten over mede bewoners zeggen. De één is namelijk positief en de ander weer negatief. Cees vertelt trots dat hij ook genoeg complimentjes kreeg van mensen die het met hem eens waren, en ook heeft hij gehoord dat hij een fanclub heeft. ''We hebben allemaal een fanclub'', laat Gabriëlle weten. Waar Cees tijdens de markt regelmatig over Rolf geroddeld heeft, doet Rolf dat om vijf uur ook over Cees. ''Cees spoort niet joh'', horen we hem zeggen.

Ook Mark heeft het even helemaal gehad met Cees. Als Gina en Mark samen aan de kapsalon zitten komt Cees aan lopen. En terwijl Cees nog niks gezegd of gedaan heeft, haalt Mark al flink naar hem uit. ''Even uit me aura, opzouten. Hij loopt alleen maar te flierefluiten. Loopt over iedereen te lullen, rare vent''. Niet alles hebben we op tijd mee kunnen typen, maar Mark was niet zo vriendelijk. ''Let op'', zegt Mark. Volgens Mark gaat Cees nu namelijk weer tegen iedereen vertellen wat Mark gezegd heeft.  ''Hij loopt de hele dag niks te doen'', moppert Mark verder waar de standhouders(?) gewoon bij zitten. Nog geen vijf minuten later is het inderdaad raak. Cees begint er over tegen de shisha man. Dat Mark heeft gezegd dat Cees de hele dag niks gedaan heeft. "'Een hele felle reactie, vreselijk komt dat over''. Terwijl Cees naar eigen zeggen al stond te werken toen iedereen nog sliep. Ondertussen gaat Cees maar weer aan de slag met ijs. Tussendoor neemt hij wat hapjes om vervolgens het lepeltje weer terug in het ijs te stoppen. Gelukkig gaat het ijs daarna de diepvries in, en is het dus niet voor gasten of standhouders.

Als Cees om half zes buiten komt, beseft hij zich dat hij ook wel zo'n bak met sla en alles wil als dat Mark en Gina hadden. Hij bedoeld hiermee een kapsalon. De standhouder heeft alleen alles al opgeruimd, dus Cees is te laat. Helaas. Als Cees vraagt hoe de zaken zijn gegaan hoort hij dat het tegen viel.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.