Nicole noemt laatste Utopia kijkers hooligans. ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Nicole noemt laatste Utopia kijkers hooligans.

Cyberpesten.

Mark heeft vandaag post ontvangen en praat daar nog even over na met onder andere Gabriƫlle en Nicole. Hij was een beetje van slag, maar de post was gelukkig niet zo heftig als hij had verwacht. Wel laat hij weten dat het er online heftig aan toe gaat buiten de poorten van Utopia. ''Echt alles wordt bestookt met vervelende reacties'', laat Mark weten. Alle positieve mensen die het programma volgen zouden zijn afgehaakt. ''Het is net alsof we net als met voetbal alleen nog met de hooligans zijn overgebleven'', spreekt Nicole uit. ''Alles om te verzieken gewoon'', vult Mark verder aan. Nicole denkt dat het echt oorlog is buiten de poorten en dat ze binnen Utopia veel worden beschermd. Haar moeder was er heel gevoelig voor wat er allemaal geschreven werd op de fanpagina.

Bjorn herhaalt nog eens dat zijn vader niet meer kijkt omdat zijn gezondheid er onder leidt. Ook zijn zusje schijnt te zijn afgehaakt, maar inmiddels kan ze het wel weer aan om de livestreams te bekijken en social media af en toe te lezen. ''Alleen al dat je de pc pakt en het op gaat zoeken, en bewust dingen gaat manipuleren, dan heb je echt niks beters te doen'', laat Nicole weten.

Zodra Nicole over de livestreamers begint te praten volgt er een streamwissel. Niet veel later gaat de toeter voor het centraal. Een filmpje tussen Mark, Bjorn en Nicole is te zien op UGGE. Het is meer dan duidelijk dat niet alleen de bewoners lijden onder alle negativiteit, maar hun familieleden ook. Vind jij dat het de spuigaten uit loopt online of valt het allemaal wel mee?

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.