Nicole heeft de uitslag binnen. ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Nicole heeft de uitslag binnen.

Cees blijft mopperen.

Rolf is al snel weer klaar met het werken op de akker terwijl hij juist degene is die zo graag droomt van een zelfvoorzienend Utopia. Volgens Rolf heeft een bouwput nog meer vruchtbare grond dan Utopia. 

Rolf: ''Weet je wat het is?''
Roelie: ''Sperma is dikker dan pis.''

Wie wel de hele dag al druk bezig is moet Cees zijn. Hoewel het lijkt alsof hij erg productief is, is hij eigenlijk meer bezig met mopperen en anderen aanspreken op fouten. Zo begon het 's ochtends vroeg al bij Naomi die de melkkan in de stal niet had geleegd. Boos loopt ze met Wim naar de stal toe om dit alsnog te doen. Ook Wim snapt Cees totaal niet. ''Als hij het mij nou gewoon had gevraagd had ik het meteen gedaan'', laat hij weten.

Cees heeft het niet alleen op Naomi gemunt, iedereen die ook maar iets fout doet in zijn ogen is de klos. Cees spreekt Gaby zojuist aan over het feit dat ze de was nog niet gedaan heeft vanmorgen. Ze hoefde alleen maar een knopje in te drukken. Cees heeft het toen gedaan en ook maar gelijk de was opgehangen. Gaby spreekt hem tegen en zegt dat ze niet de hele tijd achter de was aangaat. ''Ik probeer het subtiel te brengen, maar hoe ik het ook zeg, ik krijg toch wel commentaar'', moppert Cees.

Nicole brengt het er deze ochtend beter vanaf. Ze blijkt de ziekte van Pfeiffer niet te hebben. Morgen komt de dokter langs om te bespreken wat het wel zou kunnen zijn. Wellicht heeft ze vitamine B12 tekort, net als Stefanie. ''Of het komt omdat ik seksueel gefrustreerd bent, dat kan ook'', legt Nicole uit. Ook komen er na 11:00 twee bezoekers de poort door wandelen terwijl er een centraal zou komen. Dat centraal laat dus nog even op zich wachten. Wel zien we Ivan heel lang schrijven én Mark is behoorlijk van slag. Daarover zo meer in een nieuw bericht op Utopia Gekte.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.