Naomi's tassen afspraak met Omar ~ Utopia Gekte

8/28/2015

Naomi's tassen afspraak met Omar

Het eerste resultaat

Naomi heeft een hele tijd terug een afspraak gehad met Omar vanwege de tassen(collectie) die ze wil gaan beginnen. Inmiddels heeft Omar een prototype/voorbeeld tas voor Naomi gemaakt en die mee genomen naar Utopia. Naomi is super enthousiast en vindt het resultaat heel mooi. Ze zitten wel met de tijd want het zijn handgemaakte tassen, dus er gaat veel werk in zitten. Ze willen verschillende tassen gaan maken, maar Omar heeft het idee om alle tassen zwart te houden. Dat is leuk en makkelijk. Alle tassen hetzelfde model, maar dan per tas misschien een klein verschil in stof/print. Zo kan de ene tas glad zijn. De andere een relief hebben. En een andere tas ''matte'' vult Naomi aan. 

Dezelfde stijl dus, maar gewoon een kleine verandering. Ook lijkt het Naomi leuk om elke keer een andere tekst op de tas te zetten. Op deze voorbeeld tas staat ''Don't kill my vibe''. Maar Naomi heeft nog drie andere teksten. Omar benadrukt dat ze leer van zijn collectie gebruiken en dat het dus een vorm van recycling is. Dat is ook wel een positief puntje. Duurzame tassen. Naomi vindt het vooral gaaf dat Omar dit tussendoor kan maken. Waarna Omar haar vraagt wat zij eigenlijk in de tussentijd gedaan heeft. Naomi legt uit dat ze druk bezig zijn geweest met evenementen en goede doelen. Veel meer van de afspraak kunnen we helaas niet volgen omdat er over wordt geschakeld naar andere gebeurtenissen in de loods.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.