Naomi ontroostbaar na vertrek Gaby. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Naomi ontroostbaar na vertrek Gaby.

Rolf kan goed televisie maken.


Als Gaby eenmaal de poort uit is en Naomi weer op de blauwe slaapkamer zit blijven de tranen stromen. Ze kijkt wat foto's terug en is ontroostbaar. Dit is wederom een harde klap voor Naomi, want ze is weer iemand kwijt waar ze het goed mee kon vinden. Gelukkig raken de tranen uiteindelijk op, onder andere omdat haar mascara uitloopt. Er is geen tijd om met de pakken neer te zitten want Utopia gaat gewoon door. Ook zijn er weer genoeg dingen om over na te denken zoals de slaapplek die vrij is gekomen. Naomi kan wel naar boven toe, maar alleen als ze haar eigen bed mee krijgt. Gabriëlle komt daarom misschien wel naar beneden toe om Naomi gezelschap te houden. ''Ik wil niet uit dat bed. Dat is mijn bed'', benadrukt Naomi.

Bjorn, die ook genomineerd was, beseft dat ook. Daarom heeft hij alvast besloten om het zingen echt op te gaan pakken. Rolf laat weten dat hij tot een half uur terug nog twijfelde terwijl hij vanmiddag nog tegen Gaby zei dat de keuze niet aan hem was.

Cees: ''Rolf kan dus goed televisie maken''. 
Bjorn: ''Dat is wel duidelijk.''

En dat er televisie gemaakt blijft worden is zeker! In ieder geval tot eind december. Want gaat Utopia wel door in 2016? Bij het afscheid van Gaby, toen iedereen mee liep naar de poort, maakten sommigen al grappen over een eventueel einde van Utopia. Niet alleen wij als kijkers zijn erg benieuwd naar of Utopia doorgaat of niet. Ook de bewoners houden zich er steeds meer mee bezig. Vorig jaar werd half september bekend gemaakt dat Utopia nog een jaar loopt. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Benjamin meent dat er nog twee mensen weggestemd moeten worden in 2015. Ivan denkt nog één keer. Ivan: "Het zou f*cked up zijn als er in december nog een stemming is en dan... Kun je net het eind niet meer meemaken. Misschien wordt er wel gezegd dat we een weekend per maand naar huis mogen".

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.