Naomi: ''Misschien ligt het wel aan mij hé mensen'' ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Naomi: ''Misschien ligt het wel aan mij hé mensen''

De kroegennacht cancelen, verzetten, of goedkoper maken

Naomi is al een tijdje bezig om een kroegennacht/ Hollandse avond te organiseren. De artiesten zijn al geregeld. Het evenement komt steeds dichterbij, maar de kaartverkoop gaat niet zo goed als nodig is. Ze hebben nog lang niet genoeg kaarten verkocht, en dus moet er iets gaan gebeuren. Ivan en Mark zijn van mening dat Naomi Frans Duijts moet afzeggen. Hij is de grootste kostenpost. En als ze hem cancelen kunnen ze de kaartjes goedkoper maken, en het evenement misschien alsnog door laten gaan. Dan hoeven er namelijk een stuk minder kaarten verkocht te worden. Naomi lijkt dit plan alleen niet zo te zien zitten. Dan verzet ze het evenement liever naar een andere datum. Want Frans Duijts afzeggen wil ze niet. Ze heeft het zo in haar hoofd, en wil het dan ook zo hebben.

Ivan is van mening dat Naomi best nog zo'n evenement kan organiseren. Gewoon een kroegennacht 2.0 waar Frans Duijts wel naar toe kan komen. Alleen dan moet ze hem bij deze eerste kroegennacht cancelen, en dit zien als voorbeeld avond. Dan weten de mensen wat ze kunnen verwachten. Uiteindelijk na aardig wat stress, gaat Naomi akkoord. Frans Duijts gaat ze opbellen, om hem voor deze kroegennacht te cancelen, en zijn optreden te verzetten naar een volgende kroegennacht/ Hollandse avond. De kaartjes worden dan op de webshop veranderd van 25 euro, naar 15 euro. En Naomi gaat de mensen die al een kaartje gekocht hebben, mailen of ze nog willen komen, en dan 10 euro van het kaartje terug geven. Naomi is van plan om in november nog zo'n evenement te organiseren, met Frans Duijts, en misschien ook wel Django Wagner. Als dat werkt. ''Misschien ligt het wel aan mij hé mensen'', laat Naomi weten.

Maar volgens Ivan ligt het sowieso niet aan haar inzet. ''Dat mag duidelijk zijn''. Naomi zegt het ''kut'' en jammer te vinden dat het dan niet werkt. Ondanks haar inzet.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.