Naomi is weer terug van weg geweest. ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Naomi is weer terug van weg geweest.

Teveel druk.

De ochtend start maar langzaam op vandaag in huize Utopia. Cees moppert weer over van alles en nog wat tot grote ergernis bij Ivan. Hij wijst Cees er dan ook op dat hij 10x hetzelfde verhaal vertelt en er blijkbaar niks aan gaat veranderen. Ook Naomi komt na een uur afwezigheid weer terug in Utopia. Haar zien we in de keuken verschijnen uit het niets. ''Het was weer fijn in de buitenwereld'', laat Naomi weten aan Gabriëlle.

Niet veel later (10:30) ligt Naomi buiten op de kussens achter de loods. Het terras is een uitstekende plek om even tot rust te komen. Ze voelt zich de laatste dagen ontzettend klote. Hoofdpijn, moe en noem het allemaal maar op. Waarschijnlijk is ze daar dus voor weggeweest, maar iets zeker weten doe je nooit in Utopia. Gaby adviseert Naomi om even kalm aan te doen, een soort 'breakdown'. ''Deze maand kan niet. Het is te druk'', aldus Naomi.

Naomi heeft het druk met de stichting, de kroegennacht, fotoshoots, een draaiboek maken voor de catwalk, de koeien én tussendoor moet ze zich nog handhaven in de loods. Kickboksen gaat moeilijk worden volgens Naomi, ze heeft het echt veel te druk.

Gaby maakt zich ondertussen ernstig zorgen over de aankomende eliminatie, zo blijkt als Gabriëlle daar om vraagt. Ze vreest dat zij naar huis moet en dat is alles wat ze niet wilt. Naomi denkt er anders over en laat weten dat Gaby zich geen zorgen hoeft te maken.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.