Naomi heeft Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Naomi heeft Utopia verlaten.

Gaby aan het sporten.

Deze ochtend heeft Naomi dus de koeien weer verzorgd in alle vroegte. Binnen 20 minuten was ze alweer klaar dus je kan je voorstellen dat het niet perfectionistisch gedaan is. De stal is nog steeds een bende, zowel van binnen als van buiten, en de kruiwagen vol mest liet ze staan. Misschien heeft ze last van haar spieren waardoor ze de kruiwagen niet naar de container kon rijden. Iets na zeven uur 's ochtends ligt Naomi weer in bed.

De volgende Utopiaan die we zien bewegen is Gaby. Om 8 uur 's ochtends is ze haar hart sneller aan het laten pompen op het terrein. Deze ochtend doet ze namelijk aan ochtendgymnastiek. Naomi is ondertussen naar de zenderkamer geroepen en loopt niet veel later buiten. Ze loopt langs Gaby zo richting de poort en verdwijnt. Naomi heeft Utopia verlaten!

De reden voor haar tijdelijke vertrek is een bezoek aan de arts/het ziekenhuis. Waarschijnlijk een of andere controle van haar spieren. Een uurtje later, rond 9 uur 's ochtends, worden steeds meer Utopianen wakker. Bas zien we laptoppen en Cees vouwt weer eens een wasje op. Een nieuwe dag vol Utopia is nu écht begonnen. Dag 591 om precies te zijn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.