Naomi: ''Dat gedoe altijd met die koeien''. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Naomi: ''Dat gedoe altijd met die koeien''.

Sportief bezig zijn.

Goed nieuws voor Naomi! De nieuwe/gemaakte melkmachine kan gebruikt worden! Hoog tijd dus om naar de stal te lopen en de melkmachine aan te sluiten. Het gaat niet zonder slag of stoot want de nieuwe slang laat steeds los. De zuigers vallen regelmatig in de stront en dat is niet helemaal de bedoeling. Misschien heeft het apparaat wat opstartproblemen die zeer binnenkort worden verholpen door handige Ivan. Laten we het hopen, want Naomi zet de met koeienstront besmeerde zuigers zo weer terug op de koe zonder een snelle poetsbeurt. Jakkie. Volgens Naomi is de nieuwe slang te kort en was de oude slang dus langer. Ik heb er geen verstand van, dus het zou zo maar eens kunnen kloppen. ''Dat gedoe altijd hier met die koeien'', moppert Naomi. Het is en blijft inderdaad een lastige klus, dat koeien verzorgen. En tijdrovend. Waarom zien we Bas het niet meer doen eigenlijk? Hij mopperde nooit...

Uiteindelijk krijgen we de keus om naar sport of darts te kijken. Darts is eigenlijk ook een sport dus hebben we de keus uit sport en sport. We kiezen in dat geval maar voor sport. Ivan is samen met Stefanie aan het kickboksen in de fitness ruimte. Hij geeft handige tips en tricks en samen sparren ze er lekker op los. Wim zien we na een tijdje ook in de sportschool om te zweten op de verschillende fitness apparaten die er staan. Misschien was hij er al, maar ik had hem nog niet opgemerkt.

Op het andere kanaal zien we Mark dus darten samen met Rolf. Iemand die het iets rustiger aan doet is Bas, hij leest gewoon een boek. Nog even wachten en dan gaat de muziek aan in huize Utopia. Ook dan gaan er weer flink wat calorie├źn worden verbrand. Lekker zingen en dansen! En misschien een drankje... Of twee?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.