Naomi: ''Binnen drie dagen! Dat is kapot erg''. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Naomi: ''Binnen drie dagen! Dat is kapot erg''.

Naomi verkeert in shock.

Nee, we raken er maar niet over uitgepraat. Het houdt niet alleen ons als kijker bezig, maar ook de bewoners van Utopia zelf! Het gaat als een lopend vuurtje rond dat Benjamin en Roelie het bed hebben gedeeld met elkaar en Naomi verkeert in shock. Tijdens het handmatig melken van de koeien, samen met Ivan, moet ze het volgende er nog even over kwijt: ''Het laat wel zien hoe makkelijk je bent. Binnen drie dagen, dat is kapot erg!''

Tijd voor andere onderwerpen voordat het allemaal te ordinair wordt op Utopia Gekte. :-) Er zijn nog een hoop andere bewoners waar over geschreven kan worden en die zijn inmiddels ook weer wakker gelukkig. Mocht je toch het hele gesprek tussen Naomi en Ivan willen zien dan kan je de onderstaande video bekijken.

Gaby is dus in alle vroegte al aan het sporten. Als Cees dit ziet en langs haar loopt maakt hij een scherpe opmerking: ''Het valt niet op hoor, dat je opeens zo actief bent''. Als Cees en Bas samen in gesprek zijn gaat het weer over de stemming van vanmiddag. Blijkbaar gaan ze rond 16:00 stemmen en Bas lijkt het nu volkomen duidelijk geworden allemaal. Volgens hem gaat Roelie naar huis toe vandaag en stuurt Rolf een dag later Gaby de poort uit. Ook Cees gaat absoluut niet meer voor Roelie kiezen nu ze zich zo heeft gedragen vannacht. (Oeps, schrijven we onbewust toch weer over die actie)

Ook Ivan laat zijn frustraties nog even weten. Hij was pisnijdig vannacht doordat hij wakker werd van Benjamin en Roelie. Laatstgenoemde lacht het weg en zegt dat Ivan er best iets van had mogen zeggen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.