''Mijn honden zijn belangrijker dan hij'' ~ Utopia Gekte

8/13/2015

''Mijn honden zijn belangrijker dan hij''

Mark zit er even doorheen

Vannacht is Gina Mark uit bed gaan halen om hem te vertellen dat het helemaal klaar is. Ook een vriendschap zit er niet meer in want het is alles of niets. Door deze gebeurtenis zit Mark al de hele dag niet lekker in zijn vel. Hij is stiller dan normaal, en heeft zelfs niks gezegd tijdens het centraal. Deze middag sprak Mark er even over met Rolf. Mark geeft aan nogal verbaasd te zijn geweest over hoe het vannacht ging. Gina kwam hem namelijk wakker maken om het gesprek te voeren. En blijkbaar heeft Gina eerder op de avond ook al pittige uitspraken over Mark gedaan. Zo heeft ze gezegd ''Mijn honden zijn belangrijker dan hij. Maar natuurlijk hou ik van hem, dat zal niet zomaar overgaan''. Rolf vindt het bijzonder dat Stefanie en Rob Gina hebben aangesproken over de manier waarop zij met Mark omgaat. Rolf is van mening dat Mark nu echt aan zichzelf moet gaan denken. Mark zegt dat Gina het moeilijk heeft. ''Ja maar jij bent er ook nog'', laat Rolf weten. Mark geeft Rolf gelijk en weet dat hij Gina los moet laten. Maar dat is nog best moeilijk in Utopia. ''Wij kennen elkaar nu zestien weken, maar het voelt als honderdzestig weken. Alles gaat maal tien. [...] Ik moet door, ik weet het''. Maar ondanks dat Mark dat weet blijft hij er toch mee zitten, zo zien we hem 's avonds als alle andere bewoners aan het eten zijn, met een trieste blik op de schommel zitten.

Bas en Roelie hebben het deze middag over leukere dingen gehad. Zo vroeg Bas wat Roelie allemaal wil bereiken in Utopia. Roelie begint vervolgens enthousiast te vertellen. Zo wil ze graag canvas tassen maken. Dat lijkt haar echt ''da bomb''. Wil ze een optreden regelen met een band die alles speelt wat je wilt. Wil ze een spray-tan salon beginnen, en wil ze ook nog een tosti paleis starten. Maar dan ook echt met dikke vette tosti's. Met bijvoorbeeld geitenkaas, serranoham, pijnboompitten, eigen gebakken brood, en het liefst ook met producten van de akker. En dit zijn nog niet eens al haar plannen. Zo zou ze zich ook nog in willen zetten voor een goed doel genaamd ''swim for cancer''. Plannen genoeg dus.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.