Mark ondervraagt Bas over geld. ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Mark ondervraagt Bas over geld.

Lief zijn voor de gasten.

Bas heeft geld voor sigaretten en dat roept vraagtekens op bij boekhouder Mark. Hoe komt bas toch aan dat geld? Terwijl hij onder zijn bed het geld ligt te tellen stapt Mark op hem af. ''Ik krijg steeds meer vragen hoe jij aan dat geld komt. Ik wil graag weten hoe jij aan dat geld komt'', zegt Mark stellig. Bas legt uit dat hij fooi heeft gekregen en daarom dus geld heeft voor sigaretten. En hij koopt ze nog niet eens voor zichzelf, maar voor de campinggasten. Mark vraagt streng of hij nog meer fooi heeft, na het in ontvangst nemen van de fooi voor sigaretten. ''Dat is dit. Dit is alles'', verklaart Bas.

Opvallend is wel dat alleen Bas zo goed in de gaten wordt gehouden. Nicole bijvoorbeeld bestelt probleemloos nog even 2 pakjes Marlboro die ze is vergeten te bestellen. En Mark geeft Marleen, het boodschappenvrouwtje, ook gewoon iets extra's voor de moeite.

Buiten dat om is er opeens bergen met fruit te vinden in de keuken, terwijl Cees nog niet eens een plakje ham mocht bestellen. Nu de dames aan een sappenkuur doen, soort van, mag er opeens wel duur fruit worden aangeschaft. Het blijft allemaal een beetje vriendjespolitiek. Althans, die indruk krijgen wij. Wat denk jij?


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.