Mark is van slag door zijn post. ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Mark is van slag door zijn post.

De alcoholgebruikers van Utopia in de krant?

Bas zijn plannen met betrekking tot het beperken van alcohol nuttigen worden steeds radicaler. En stiekem ook hilarisch. Samen met Cees bespreekt hij een plan die hij in gedachte heeft. Op de voorpagina van de Telegraaf (Zou dat lukken?) wil hij de namen plaatsen van Utopia bewoners die veel alcohol drinken. De bewoners moeten zich dan de pest schrikken zodra ze de Telegraaf op de deurmat krijgen. Om 17:00 komt er iemand over alcohol praten met de bewoners, zo liet Bas gisteren al weten.

Niet veel later is het tijd voor andere spanning. Mark ontvangt post en daar zou een pittige brief bij zitten! Gina haalt de post op en helaas komt er al snel een streamlock. Na de streamlock zijn Cees en Rolf overigens ook nog in gesprek, zij spreken de hele dag al een hartig woordje met elkaar. Cees is van mening dat Rolf overwegend negatief over hem sprak toen hij mocht blijven en Gaby naar huis moest. Dat is wat Cees betreft niet terecht. Later in het cordwood huis herhaalt hij dat nog maar eens. Uiteindelijk komen Rolf en Cees er weer uit en noemt Rolf de ander toch nog een aanwinst voor de groep. Ook al is hij het er niet mee eens dat hij constant de troep van een ander blijft opruimen.

Enfin, terug naar de post van Mark. Zijn moeder neemt het op voor Gina en is van mening dat hij eerlijk had moeten zijn tegen Gina. ''Ja ik snap het mamaloe, je weet niet hoe moeilijk het hier is'', horen we Mark tussen het lezen van zijn post door zeggen. De zus van Mark was wel kritisch, maar we krijgen weinig te horen over de inhoud. Tussen de brieven door krijgt Mark ook nog een recente foto van Vanessa toegestuurd. Mark is een beetje van slag en dat heeft hij naar eigen zeggen niet snel. Uiteindelijk laat Mark aan Gabriƫlle weten dat hij de pittige brief wel vond meevallen. De post van Vanessa had hij niet verwacht.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.