Mark gaat Cees vervangen? ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Mark gaat Cees vervangen?

Vroeg slapen.

Een hele goedemorgen deze zonnige vrijdagmorgen. Inmiddels zitten we alweer aan dag 598 van Utopia, maar eerst gaan we nog even terug naar gisteravond. Wederom was het een rustige avond met weinig bijzondere gebeurtenissen. Ivan en Nicole hadden een klein meningsverschilletje, Ivan zit uren achter de laptop buiten te roken, Cees en Stefanie hadden een gesprekje zonder ruzie te maken en vele bewoners waren gewoon lekker aan het ontspannen. Dan maar snel door naar Mark! Hij had namelijk wel iets interessants te melden gisteravond. Het lijkt er sterk op dat hij morgen (vandaag dus) alle taken van Cees eens over gaat nemen. Dit kan net zo goed een grap zijn dus we wachten het maar even af.

Iets na elven ligt zo'n beetje iedereen al in bed. Naomi zien we met de smartphone in bed liggen en Cees vertrekt naar het wellness huisje.

Stefanie: ''hebben jullie ruzie dan?''
Nicole: ''Ik kan er niet over praten want ik wil niet dat het een dingetje wordt.'' 


Terwijl Stefanie en Nicole dus niet door kunnen praten over wat er is gebeurd met Ivan zien we Cees weer buiten. Blijkbaar zit hij in een dipje want hij praat tegen zichzelf:

''Ik moet maar eens even goed nadenken. Ik kan zoveel meer en dan zit ik daar schoon te maken in die keuken.''

Na het denken smeert Cees zijn handen in met Vaseline en vertrekt hij alsnog naar bed. Ivan en Bjorn blijven tot diep in de nacht achter de laptop zitten. Bjorn binnen en Ivan buiten. Wat een gezelligheid.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.