Mark en Gina doen het goed. ~ Utopia Gekte

8/23/2015

Mark en Gina doen het goed.

Fijne zondag.

Terwijl Mark vol optimisme het ontbijt voor de gasten aan het maken is komt Cees ook weer binnen gewandeld. Het is kwart voor negen en de huisoudste is ook weer wakker. ''Goed bezig'', zegt hij zodra hij Mark al aan het werk ziet. In de andere keuken in de loods is Gina de koffie aan het zetten. Mark loopt naar haar toe en samen maken ze liefdevol een ontbijtje klaar. Op een lieve toon zegt Mark tegen Gina dat de broodjes over een paar minuten ook klaar zijn. ''Ik heb het gevoel dat we iets vergeten'', laat Gina weten. Maar wat precies? Zowel Gina als Mark hebben geen idee. De gedekte picknicktafel ziet er goed en vol uit dus de gasten komen niks te kort.

''De broodjes kunnen we natuurlijk heel mooi in een...'' Gina laat een mooi schaaltje zien en vult Mark dus al perfect aan. De twee blijven van alles opnoemen wat er staat en wat ze misschien nog missen. Ze nemen hun taak om goed voor de gasten te zorgen erg serieus en ze doen het ook leuk samen.

Ondertussen loopt de huispoes van Utopia weer gezellig rond over het terrein. Verder smaakt het ontbijt de gasten uitstekend en hebben ze het prima naar hun zin dankzij Mark en Gina. Cees komt er ook even bij zitten om lekker te ontbijten. Bas is om half tien 's ochtends nog steeds in de stal aan het werk. Hij is daar al minstens 2 uur bezig met van alles.  Complimenten aan de vroege vogels van vandaag!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.