Mailen, pokeren en het licht uit doen. ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Mailen, pokeren en het licht uit doen.

Wakker worden.

Een klein groepje Utopianen is gisteravond laat nog een potje gaan pokeren. Poker is een kaartspel met een hoog gok gehalte, de meeste mensen kennen het denk ik wel. Gina zat bij het groepje met de laptop en hield zich bezig met hele andere dingen. Zij stuurde namelijk een mail naar degene met wie ze laatst had gezoend. Ze had ondertussen wel een berichtje verwacht van hem, maar aangezien dat niet is gebeurt stuurt Gina een mail. Ze hoop dat ze 'tegen die tijd' contact kunnen houden, al dan niet via Facebook.(zie foto)

De afgelopen nacht is er verder niks bijzonders gebeurd. De bewoners gingen 'op tijd' naar bed en staan ook 'op tijd' weer op. Rond 8 uur 's ochtends zijn er al een aantal bewoners wakker. Tijd voor een nieuwe dag vol Utopia! Goedemorgen!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.