Liveblog: Rolf of Roelie naar huis? ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Liveblog: Rolf of Roelie naar huis?

Welke visumhouder moet Utopia verlaten?

De spanning stijgt met de minuut. Tussen 15:00 en 18:00 weten we welke visumhouder Utopia moet verlaten. De bewoners gaan namelijk positief stemmen! Rolf of Roelie is de keus die ze democratisch moeten gaan maken. Of de tactiek van Roelie haar vruchten af gaat werpen gaan we dus snel genoeg zien. Of gaat de groep toch voor een succesvoller en groener Utopia en dus voor Rolf? Het liveblog is bij deze alvast geopend zodat we direct mee kunnen schrijven wanneer de eliminatie begint. Tussendoor plaatsen we de nieuwste roddels en geruchten vanuit huize Utopia.

Degene die in Utopia mag blijven moet morgen één van de vijf genomineerden naar huis sturen. Bas, Cees, Gaby, Bjorn en Ivan zijn allemaal genomineerd.

- Begin liveblog -

15:15. De sirene gaat, maar geen idee waarvoor. De groep verzameld zich in de woonkamer op de banken.

15:18. Mark legt uit dat ze zo Rolf of Roelie naar huis gaan sturen, maar eerst moeten ze bepalen wie. Rolf en Roelie moeten buiten wachten.

- Stemming - 

15:19. Rolf en Roelie lopen buiten en bespreken hun kansen. Binnen in de loods bespreken de bewoners voor wie ze gaan.

15:21. Mark kiest voor Rolf en Nicole ook. Daarmee heeft Rolf al meteen twee positieve stemmen. Ook Gabriëlle laat weten voor Rolf te gaan, ook al is Roelie hartstikke leuk.

15:22. Rob kiest ook voor Rolf. Naomi kiest voor Roelie. Niet omdat Rolf niet gezellig zou zijn, maar ze heeft meer met Roelie. Stefanie gaat wel weer voor Rolf. Daarmee staat hij er behoorlijk goed voor op dit moment.

15:24. Gina, Wim, Ivan, Cees, Gina en Bjorn kiezen voor Rolf. Benjamin kiest vanzelfsprekend voor Roelie. Rolf is nu al zeker van zijn plek. Roelie moet naar huis toe.

- Wie moet weg? - 

15:26. Rolf krijgt de meeste positieve stemmen van zijn medebewoners. Roelie moet na 3 turbulente dagen Utopia weer verlaten. De stemmen worden momenteel nog gegeven, maar het is al duidelijk wie mag blijven en wie moet gaan. Dit liveblog wordt nog verder aangevuld. Rolf en Roelie weten namelijk nog van niks!

15:28. Rolf en Roelie komen weer binnen wandelen na een kortdurend bezoekje aan de frisse buitenlucht. Rolf heeft 12 stemmen gekregen en Roelie maar 2. Zij aan zij staan ze tegenover de 14 Utopianen.

15:29. Mark komt met een hele lange preek om de spanning erin te houden. Hij doet net alsof het een spannende race was terwijl Rolf heel veel voorkeursstemmen heeft gekregen. Roelie en Rolf geven elkaar drie kussen. Geen tranen bij Roelie, ze heeft het leuk gehad. ''Nooit meer naar huis! Precies, ik ben thuis'',laat Rolf enthousiast weten.

15:33. Dit liveblog is weer gesloten. We zijn straks bij je terug met een nieuw bericht. Roelie gaat zo namelijk weg. Voorgoed. Ben jij tevreden met deze beslissing van de groep? 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.