Lekker melken met de hand. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Lekker melken met de hand.

Hoi poes.

Een hele goedemorgen deze morgen, ongetwijfeld de hele dag vol met vele Utopia zorgen! Waar we ons geen zorgen meer over hoeven te maken is of Cees en Naomi weer gezond opstaan. Zij komen namelijk stipt om half acht hun bed uit om aan een nieuwe dag te beginnen. Een nieuwe dag om je idealen te verspreiden. Een nieuwe dag om een ideale samenleving op te bouwen. Een nieuwe dag om... Ach laat ook maar. Tijd om de koeien te verzorgen, misschien wel veel belangrijker! :-)

Naomi leest nog even rustig en gapend een boekje door omdat Stefanie nog nergens is te bekennen. Cees begint zijn dag met een vast ritueel: Koffie en ontbijt. Na een kwartier wachten is Stefanie ook zover en kunnen de dames gezamenlijk richting de stal wandelen. Eenmaal op de kruk kunnen de dames mopperend de koe met de hand melken. Inderdaad een vervelende klus, maar dat moet nou eenmaal gebeuren als de melkmachine niet wordt onderhouden, gerepareerd of vervangen.

Ook de welbekende poes maakt het goed. Haar zien we ook weer jagend door ons beeldscherm lopen. Alle bewoners die niet in dit bericht zijn genoemd liggen momenteel nog op één oor. Het is dan ook nog vroeg voor Utopiaanse begrippen: 08:15.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.