(Video) Laura en Charlotte boven het hek. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

(Video) Laura en Charlotte boven het hek.

Rolf of Roelie?

Er staan weer veel nieuwe Utopia video's op UGGE. (Helaas niet mobiel/tablet vriendelijk) Onder andere van het intens gezoen tussen Roelie en Benjamin. Maar ook over het vragenuurtje die Rolf zojuist te verwerken kreeg van zijn medebewoners. Er moet later vandaag gestemd worden, dus nu hebben de Utopianen nog de kans om een weloverwogen keus te maken. Rolf legt nogmaals zijn plannen uit zoals het eten van de akker. Ook de mensen thuis zou hij daar bij willen betrekken.

Roelie begint deze middag plots toch maar weer over haar Tosti Paradijs die er moet komen. Wellicht begint het te heet onder haar voeten te worden en beseft ze nu dat haar eerdere strategie haar geen goed doet. Ook haar verhaal over kanker komt wederom naar voren. ''Huidkanker komt steeds meer voor, met name door die ozonlaag en dingen. Je moet je insmeren.''

Ook Gaby maakt zich steeds meer zorgen en praat daar over met Naomi. Ze laat weten van veel mensen te hebben gehoord dat Rolf waarschijnlijk blijft en dat hij haar naar huis stuurt. ''Ik wil echt nog niet naar huis''. Uiteindelijk zit Gaby hard nadenkend op de bank. Ze lijkt contact te maken met de Heer en gooit haar hoofd naar achteren. Haar mond gaat heen en weer en ze sluit regelmatig haar ogen of kijkt naar het plafond. Ook de Engelse woorden die we nog van haar beginperiode kennen komen weer voorbij. Een mobielvriendelijke video van het vragenvuur aan Rolf staat onderaan dit bericht.

Rond 13:25 staan oud Utopia bewoners Laura en Charlotte opeens over het hek te schreeuwen. Mark rent met een handdoek om zijn middel naar de poort toe en al snel staat de hele groep bij het hek te kletsen met Laura en Charlotte alsof ze nooit weg zijn geweest. Laura en Charlotte gaan samenwonen en ze willen dat Bas naar huis wordt gestuurd(?). Ook adviseren ze Mark om niet te treuren om Gina. Naomi schreeuwt dat ze Giorgio een beetje in de gaten moeten houden. Iedereen roept door elkaar heen en er is verder weinig van te verstaan. Op de onderstaande foto zie je Charlotte als je goed kijkt. Laura was niet echt in beeld te zien want Mark stond voor haar. Eenmaal terug op de vide doet Mark opeens erg verdrietig en laat hij weten een pittige brief van zijn zus te krijgen. Het geklets tussen Mark en Laura was niet erg goed te verstaan, dus vergeef ons als we dingen verkeerd hebben gehoord. Charlotte en de andere bewoners waren constant aan het schreeuwen terwijl Mark en Laura informatie uitwisselden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.